Helmi Loukasmäki onnitteli sydämellisesti 80-vuotiasta Dannya: "Kiitos etenkin siitä, että olet elämässäni"

8:38
Näin Danny juhlisti 80-vuotissyntymäpäiväänsä Helsingissä – paljastaa videolla, mistä vielä haaveilee

Helmi Loukasmäki esitti 80 vuotta täyttäneelle Dannylle ylistävät onnittelut sosiaalisessa mediassa.

Muusikko Ilkka "Danny" Lipsanen vietti lauantaina 24. syyskuuta 80-vuotissyntymäpäiviään. Laulajaa onnitteli julkisesti Instagram-tilillään muun muassa Helmi Loukasmäki, joka onnitteli Dannya sosiaalisessa mediassa ylistävin sanakääntein.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Joku erittäin rakastettu sekä erityinen syntyi tänä päivänä. Malja kunnioitettaville, ihailtaville vuosille ja muistoille! Kiitos tuestasi, opeista, rakkaudesta ja lämmöstä, viisaudesta sekä myötämielisyydestä elämää ja kanssaihmisiä kohtaan! Kiitos ihan kaikesta! Kiitos etenkin siitä, että olet elämässäni! Paljon onnea Rakas D, 80 vuotta, Loukasmäki hehkutti päivityksessään sydänten kera. 

Syntymäpäiviään viettänyt Danny järjesti ystävilleen suuret juhlat torstaina 22. syyskuuta Helsingin Kaivohuoneella. 60 vuotta musiikkibisneksessä vaikuttanut Danny kertoi juhlissa MTV Uutisille olevansa onnellinen siitä, että on saanut jatkaa uraansa pitkään.

– Kyllähän tosiasia on se, että yleensä ihmiset unohtavat artistit jo muutaman vuoden jälkeen. Nyt kun olen saanut itse olla tällä alalla yli 60 vuotta, niin olenhan minä siitä hyvin kiitollinen suomalaiselle yleisölle, Danny totesi

Loukasmäki puolestaan nousi julkisuuteen vuonna 2020, kun tällä huhuttiin olevan sutinaa Dannyn kanssa. Kaksikko kuitenkin tyrmäsi suhdehuhut alkuunsa, ja on kertonut ainoastan olevansa läheisiä ystäviä keskenään. Myös Loukasmäen, Dannyn ja tämän ex-kumppanin, laulaja Erika Vikmanin välille ounasteltiin aikoinaan kolmiodraamaa. 

Danny kommentoi tuolloin kolmiodraamahuhuja Instagramissa, ja kertoi, että "ei voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole". Samalla hän kertoi olevansa iloinen siitä, että välit Vikmanin kanssa ovat parantuneet ja lähentyneet heidän eronsakin jälkeen.

Vikman ja Danny ilmoittivat erostaan syyskuussa 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja