Hellikää toisianne, seksin määräkin lisääntyy – nämä seksuaaliterapeutin vinkit kannattaa lukea

Jos vaikkapa ilma tympii ulkona, niin mitäpä kivaa voisi tehdä sisällä kotona? Näin vinkkaa RFSU:n erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki.

Tympiikö sinuakin koleat ja sateiset kesäpäivät? Vaikka kesäaika mielletään yleisesti ottaen tunnelatautuneeksi tai jopa eroottiseksi vuodenajaksi, vaihtelevat sääolosuhteet eivät välttämättä ole nostattaneet tunnelmaa suorastaan kattoon.

– Eroottisen ilmapiirin luomiseen ei välttämättä tarvita kuumaa keliä, vaan kokeilunhalua yhdessä toisen kanssa, vinkkaa erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki RFSU:lta.

Piristäkää seksiä ja parisuhdetta näillä vinkeillä:

1. Eroottinen hieronta erilaisin kosketuksin

Lähtekää yhdessä etsimään kumppanin eroottista karttaa vartalolta esimerkiksi yhteisellä eroottisella hieronnalla. Käyttäkää apuna hierontaöljyä tai liukuvoidetta. Kokeile sivelevää kosketusta, anna kosketukselle enemmän voimaa ja seuraa kumppanisi ilmeitä. On myös hyvä kertoa kumppanille, mille kosketus tuntuu ja ohjata tätä omalla kädellä mille alueille kosketusta kaivataan.

2. Toiveet tapetille

Viettäkää parisuhteen inventaariopäivä. Kertokaa kumpikin toisillenne positiivista palautetta suhteestanne. Kertokaa myös omista toiveistanne, eli mitä toivoisitte kumppaniltanne lisää. Olkaa valmiita kuulemaan mitä kumppani sanoo. Kertokaa mitä olette itse valmiita tekemään suhteenne eteen.

3. Piristystä seksileluista

Perehtykää seksilelujen maailmaan. Millaisia välineitä olisitte yhdessä valmiita käyttämään? Millainen lelu tuntuisi kummastakin mukavalle? Hankkikaa sellainen lelu, minkä käyttöön kumpikin on valmis.

4. Liukuvoiteella lisää tunnetta

Ostakaa liukuvoidetta ja kokeilkaa sen vaikutusta seksiin. Liukuvoide lisää tuntemuksia sukuelinten alueella, ja näin voitte lisätä omaa nautintoanne.

5. Hellikää toisianne

Hellikää toisianne koko loma kelistä riippumatta, ja katsokaa mikä vaikutus sillä on seksin määrään. Uskon sen antavan paljon positiivisia vaikutuksia. Hellimistä kannattaa jatkaa loman jälkeenkin.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja