Helikopterionnettomuudessa kuolleen Kobe Bryantin vaimo löysi miehensä romanttisen lahjan vuosien takaa – legendaarinen mekko muistetaan Sinkkuelämää-hetkestä

6:41
Kobe Bryantin kuolema järkytti ympäri maailman.

Alkuvuodesta menehtyneen Kobe Bryantin vaimo Vanessa Bryant sai mieheltään aikoinaan lahjaksi legendaarisen Sinkkuelämää-mekon.

Legendaarinen NBA-koripalloilija Kobe Bryant ja hänen tyttärensä Gianna Bryant menehtyivät 26. tammikuuta 2020 heitä kyydinneen helikopterin syöksyttyä maahan. Kobe Bryant oli kuollessaan 41-vuotias ja Gianna Bryant 13-vuotias. 

Edesmenneen koripalloilijan vaimo Vanessa Bryant löysi hiljattain miehensä hänelle aikoinaan antaman, erityisen lahjan, nimittäin Sinkkuelämää-sarjan viimeisessä jaksossa Sarah Jessica Parkerin hahmon Carrie Bradshaw'n yllä nähdyn mekon. Jaksossa Carriella on kyseinen mekko päällään, kun hän ja hänen on-off-rakkaansa Mr. Big (Chris Noth) saavat toisensa jälleen Pariisissa. Vanessa Bryant jakoi kuvia mekostaan sosiaalisessa mediassa, kirjoittaen samaan yhteyteen kuinka hän kaipaa menehtynyttä aviomiestään. 

– Rakastan sinua kultani. Löysin tämän kauniin mekon jonka Kobe antoi minulle kauan sitten. En voi valehdella, tämä sai minut tunteikkaaksi. Hän oli niin romanttinen. Ja yhä näyttää minulle kuinka rakastaa minua taivaasta käsin. Rakastan sinua ikuisesti kulta, Vanessa Bryant kirjoitti sosiaalisessa mediassa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vanessa Bryant on muistellut aviomiestään sekä tytärtään useaan otteeseen sosiaalisessa mediassa. Isänpäivänä, jota vietetään Yhdysvalloissa kesäkuussa, Vanessa Bryant julkaisi edesmenneelle aviomiehelleen koskettavan tribuutin Instagram-tilillään.

– Hyvää isänpäivää maailman parhaalle isälle. Kaipaamme sinua niin paljon. Rakastamme sinua aina ja ikuisesti, Vanessa Bryant kirjoitti tuolloin. 

Isäänsä ja siskoaan kaipaamaan jäivän Vanessa Bryantin lisäksi pariskunnan lapset Natalia Bryant, 17, Bianka Bryant, 3, sekä Capri Bryant,1. Helikopterionnettomuudessa menehtynyt Gianna Bryant seurasi isänsä jalanjäljissä ja oli lupaava koripalloilija. Onnettomuudessa menehtyi Kobe ja Gianna Bryantin lisäksi seitsemän muuta ihmistä. Kobe Bryant pelasi koko ammattiuransa aikana Los Angeles Lakersissa, toimien myös joukkueen kapteenina. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja