Helena Puolakalle jäi uusimmalta MasterChef Suomi -kaudelta mieleen erityisesti yksi ruoka – vertaa kilpailijoita ja tuomareita perheeseen

0:51
Katso videolta, mistä Helena Puolakka edelleen urallaan haaveilee.

MasterChef-tuomari Helena Puolakka kuvailee ohjelman tekemistä perheen kokoontumiseksi yhteen.

Keittiömestarille ja yhdelle MasterChef  Suomi -ohjelman tuomarille Helena Puolakalle jäi uusimmalta kaudelta mieleen erityisesti muutama asia.

– Yksi rapukeitto, ihanaa taisteluhenkeä ja todella herkullisia ruokia, Puolakka kertoi MTV Uutisille alkuvuoden ohjelmien mediatilaisuudessa 9. tammikuuta.

Keittiömestari kokee, että ohjelmassa on antoisinta nähdä ihmisten kehityskaari ja yhteen kokoontuminen.

– On kuin perhe kokoontuisi aina, kun teemme uutta kautta. Se, miten ihmiset kehittyvät ja kuuntelevat, oppivat ja vievät oppinsa mukanaan kotiin, Puolakka listasi ohjelman parhaita anteja.

Tuoreimman kauden kuvaukset sujuivat varsin mallikkaasti.

– Tämä kausi meni mielenkiintoisella keskittymisellä. Kunnianhimo kasvoi hyvin tasaisesti kilpailijoiden kesken, ja se oli ihanaa nähdä.

Puolakan mielestä minkä tahansa tiimin johtamisessa täytyy löytää yksilöistä se, miten he toimivat ja ottavat informaatiota vastaan.

– Se voi olla joskus todella vaativaa, mutta samalla se on ihanaa huomata, että nyt tämä toimii. Yhteys toimii kilpailijaan. Se vähäinen aika, jonka vietämme kilpailijoiden kanssa, ja se vähäinen aika, josta he saavat valita, haluavatko he kuunnella, oppia ja kasvaa. Niin kun näet, että kasvu alkaa, niin se on aivan fantastinen fiilis, Puolakka summasi.

Ohjelmaa tuomaroivat myös Kari "Kape" Aihinen ja Henri Alén.

Katso yllä olevalta videolta, mistä Helena Puolakka edelleen urallaan haaveilee.

MasterChef Suomi alkaa tiistaina 7.2. klo 20 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Seuraava jakso julkaistaan viikon ennakolla MTV Katsomossa finaalia lukuun ottamatta. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja