Helena Ahti-Hallberg teki tärkeän päätöksen, mutta kaikki ei alkanut suunnitelmien mukaan – nyt hänellä on käytössään "järeät aseet"

Helena Ahti-Hallberg paljastaa sosiaalisessa mediassa uudenvuodenlupauksensa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg paljastaa sosiaalisessa mediassa, että hän teki vuodenvaihteessa päätöksen: vuosi 2022 on hyvinvoinnin vuosi.

Tämä vuosi kuitenkin alkoi hieman ikävämmin.

– Ei ihan hyvin startannut kun heti vuoden alussa sairastuin sitkeään koronaan jälkitauteineen, Hallberg aloittaa tekstin.

Ahti-Hallberg kertoi tammikuussa MTV Uutisille, että hän oli vuodenvaihteessa lomamatkalla ulkomailla ja palattuaan Suomeen, hän altistui automatkan aikana lentokentältä kotiin. Korona alkoi Ahti-Hallbergilla lievänä, mutta oireet pahentuivat muutaman päivän jälkeen.

Ahti-Hallberg kirjoittaa, että uudenvuodenlupaus sisältää henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin panostamista, unohtamatta ihon ja hiusten hyvinvointia.

– Hiustenpelastusoperaatio etenee hienosti, käytössä järeät aseet: tuotteita, pillereitä ja päänahan mikroneulausta. Näistä kaikista myöhemmin lisää kun tulokset toivottavasti alkavat näkyä.

Tanssituomari kertoi käyneensä labrakokeissa tarkistuttamassa arvonsa, jotka olivat erinomaiset.

– Uskon että työpäivien sisältämä pakollinen liikunta on yksi avaintekijä, unohtamatta valtavaa määrää erilaisia vitamiineja ja hivenaineita mitä olen nyt uskollisesti ottanut päivittäin. Eli liikkukaa ihmiset aina kun voitte ja muistakaa ettei pilleripurkit auta kaapissa, syökää vitamiininne.

Ahti-Hallberg on mielissään siitä, että sosiaaliseen elämään on ollut mahdollisuus koronarajoitusten purettua.

– Henkinen hyvinvointi koostuu just mulle sopivasta coctailista antoisaa työtä, vapaa-aikaa, ystäviä ja ehdottomasti kevätaurinkoa.  Täällä siis kevättä odotellessa, kesälomasta unelmoiden ja ystävien tapaamisesta iloiten, tanssituomari päättää kirjoituksensa.

Lue myös:

    Uusimmat