Helena Ahti-Hallberg sairastui koronaan – poseeraa tunnistamattomana karanteenissa: "Kuin urheilusuoritus"

0:58
Helena Ahti-Hallberg otti kiivaasti yhteen Salkkareista tutun poikansa Emil Hallbergin kanssa tanssitreeneissä.

Helena Ahti-Hallberg altistui koronalle perhepiirissään.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg, 53, kertoo sairastuneensa koronaan.

Täydestä rokotussarjasta huolimatta tanssituomarin olo on tukala. Sairastumisestaan hän tiedotti  Instagramissa.

– Viime yönä heräsin siihen, että sanoin kovaan ääneen olevani positiivinen! Olin valmistautumassa positiivisuuskulkueeseen hieno, pinkki positiivisuuskyltti kädessä. Unet on mitä on, mutta positiivinen on myös tulos eilisestä koronatestistä, Ahti-Hallberg kirjoittaa.

Kirjoituksessaan Ahti-Hallberg ottaa kantaa myös siihen, millaista kritiikkiä ulkomaanmatkustajat saavat. Hän vietti itse uudenvuoden ulkomailla. Ahti-Hallberg kertoo saaneensa tartuntansa kuitenkin Suomesta.

– Phuketin kolmen testauksen, täyden rokotussarjan ja sakon uhalla maskipakon kanssa oli olo turvallinen. Ainoa mitä pelkäsin oli Suomen koronalukujen seuraaminen. Altistuin kotona perheen parissa.

Ahti-Hallberg kertoo jääneensä välittömästi karanteeniin. Hänen oireensa alkoivat viidentenä päivänä altistumisesta. Vielä tuolloin hänen koronatestinsä näytti kuitenkin negatiivista tulosta.

– Olin aivan varma, että kyseessä kuitenkin korona ja ajattelin, että parempi niin: saa katkaistua pelon kierteen. Ei tarvi enää pelätä tartuntaa eikä oireettomana toisten tartuttamista.

Tanssituomarin olo on kuitenkin huonontunut. Positiivinen koronatulos tuli virallisesta testistä tiistaina 11. tammikuuta.

– Portaat yläkertaan on kuin urheilusuoritus, sydämen syke nousee ja hengästyy. Suihkussa käyminen vastaa työpäivää. Netflixin kiinnostavimmat katsottu, sohvan nurkassa jo kuoppa ja liikkumaan tottuneet lihakset kiukuttelevat. Työt peruttu, ne vähätkin mitä rajoitusten aikana saa tehdä. Kaiken päälle pusukielto, oma rakas sai negatiivisen tuloksen, hän päättää.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja