Niklas Hagman ei jäänyt murehtimaan Tanssii Tähtien Kanssa -faneja kuohuttanutta sokkikäännettä – paljastaa tämän kauden suosikkiparinsa

5:32
Näin Niklas Hagman kuvaili tuntojaan sen jälkeen, kun ilmoitti keskeyttävänsä Tanssii Tähtien Kanssa -kisan

Niklas Hagman kertoi Lumikuningatar-jääshow’n lehdistötilaisuudessa, ettei viime vuonna dramaattisten vaiheiden jälkeen kesken jääneestä Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta jäänyt mitään hampaankoloon.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman edellisellä kaudella nähtiin aivan loppusuoralla dramaattisia käänteitä, kun vahvasti voittotaistelussa mukana ollut ex-kiekkoilija Niklas Hagman ilmoitti jättäytyvänsä pois finaalista saatuaan koronavirustartunnan. Koko kauden ajan huippupisteitä opettajansaKia Lehmuskosken kanssa napsinut Hagman sairastui juuri kriittisillä hetkillä koronavirukseen, josta toipuminen vei aikansa.

Kun aikaa on kulunut jo useampi kuukausi ja uusi TTK-kausi on jo hyvässä vauhdissa, toteaa Hagman, ettei asia ole jäänyt kaivelemaan sen kummemmin. Hän kertoi Lumikuningatar-jääshow’n lehdistötilaisuudessa saaneensa osallistumisestaan irti enemmän kuin olisi ennakkoon voinut kuvitellakaan.

– Ei se ole jäänyt kaivelemaan. En lähtenyt mukaan sillä ajatuksella, että voittaisin sen, vaikka totta kai lähdin haastamaan itseäni, pyrin tanssimaan mahdollisimman hyvin ja tähtäsin siihen, että saisi tanssia mahdollisimman paljon, Hagman kommentoi.

Hagmanin vetäytyminen harmitti monia faneja ja moni oli varma, että hän olisi voittanut kilvan, jos olisi pystynyt tanssimaan finaalissa. Ex-kiekkoilija myöntää, että on itsekin saanut kuulla asiasta.

– Onhan sitä jonkin verran ihmiset tulleet sanomaan. Tai ehkä enemmänkin harmitelleet, että se päättyi kesken ja minulla olisi ollut hyvä mahdollisuus voittaa. Nyt se mani noin, ja itse en ole sitä murehtinut.

Tällä hetkellä Hagman tunnustaa seuraavansa mielellään tansseja kotisohvalta käsin, mutta sanoo Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman nostattaneen arvostusta tanssia kohtaan. Oman kokemus ja kasvanut tietämys tanssista tuovat myös mukavan lisän tv:n ääreen.

– Kaikki tanssit näyttävät minun mielestäni tosi hienoilta, mutta vähän kun yrittää teknisesti katsella ja muistaa jotain esimerkiksi kanta-askeleista ja nilkan ojennuksista, se seuraaminen on ollut vähän erilaista, Hagman havainnollistaa.

Meneillään olevalta kaudelta hän nimeää suosikkiparikseen Kiti Kokkosen ja Marko Keräsen. Hagman antaa kuitenkin tunnustusta myös jo heti kärkeen loistavia tuomaripisteitä napsineille tähtioppilaille Krista Siegfridsille ja Ernest Lawsonille.

– Ei voi sanoa, että se on ollut yllättävää, kuinka hienosti he tanssivat jo tässä vaiheessa, mutta on se erittäin vaikuttavaa. Mutta toisaalta se on pitkä kilpailu ja kehittymisen kaarta nähdään varmasti muiltakin, Hagman arvelee.

Hagman nähtiin pitkästä aikaa luistimet jalassaan, kun hän kurvasi tekojäälle Lumikuningattaren pressipäivänä. Hän paljastaa, että luistimet olivat jalassa ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen.

– Kun korona tuli, harrastepelit peruttiin kokonaan. Kamat ovat olleet varastolla, ja kävin ne vasta toissa päivänä hakemassa sieltä. Mutta sanottakoon, että kerran kun sen oppii ja kun sitä tekee 40 vuotta, ei 1,5 vuoden tauko ei tunnu missään, hän hymyilee.

Lumikuningattaressa on mukana taitoluistelun huippunimiä aina Kiira Korpea ja Susanna Rahkamoa myöten. Niin ikään mukana olevailta Hagmanilta, Pekka Saravolta ja Marko ”Mörkö” Anttilalta ei kuitenkaan tulla näkemään taitoluistelumaailmasta tuttuja hyppyjä ja piruetteja, kun Lumikuningatar rantautuu Tampereen Uros Live Areenalle alkuvuodesta.

– Olemme pelaamassa pipolätkää. Se, mitä Kiira, Mila (Kajas), Susanna ja muut osaavat tehdä luistimilla, on taidetta. He menevät heidän vahvuuksillaan ja me omillamme. Täytyy sanoa, että aika vaikuttavasta tapahtumasta on kyse ja odotan sitä mielenkiinnolla.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja