Mainos

Heinäluoma: Suomi tarvitsee vahvaa EU-politiikkaa

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma korostaa, että Suomen etu vaatii vahvaa Eurooppa-politiikkaa. Samalla hän haastaa oppositiota mukaan yhteiseen EU-rintamaan.

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma kirjoittaa MTV3:n uutisten Nettivieraana, että Suomi on saavuttanut EU:ssa jäsenyytensä ensimmäisen yhdeksän vuoden aikana tukevan aseman.

- Pääministeri Paavo Lipposen kahden hallituksen politiikka on luonut vahvat ja arvostetut perusteet suomalaiselle Eurooppa-politiikalle, Heinäluoma kirjoittaa.

Heinäluoma korostaa, että Vanhasen hallituksella on politiikassaan velvoite aktivoitua. - Nyt on lähestyttävä ja haettava tukea oppositiosta, erityisesti kokoomuksesta, hän toteaa. -Toivottavaa myös olisi, että vasemmistoliitto saisi Eurooppa-ajattelunsa kokoon. Sekin voisi olla yhteistyössä mukana, Heinäluoma jatkaa.

- Suomella ei ole varaa katsella Euroopan rajamailta, mitä muut päättävät ja tekevät. Vaihtopenkiltä ei maaleja tehdä ja paitsiossa seisomalla syötötkin loppuvat. Kansainvälisessä joukkuepelissä yhteen pelaaminen on erityisesti myös kansallinen etu, Heinäluoma toteaa

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.