Heillä nähdään Jukka Rintalan luomus Linnan juhlissa

5:30
Jukka Rintala kertoo haastattelussa, miten Linnan juhlien luomukset syntyvät.

Muotisuunnittelija Jukka Rintalan luomuksia nähdään tänäkin vuonna Linnan juhlissa.

Muotisuunnittelija Jukka Rintala on tehnyt tänä vuonna jälleen näyttäviä pukuja Linnan juhliin. Yhteensä yli sata pukua vuosien aikana Linnan juhliin suunnittelut taiteilija kertoo MTV Uutisten haastattelussa näkemyksensä siihen, miten muoti linnassa on muuttunut vuosien varrella.  

Heidän yllä nähdään Rintalan tekemät asut:

Kansanedustaja Hanna Holopainen pukeutuu sinivihreän silkkipukuun, jonka tehosteina välkehtivät moniväriset paljetit ja somisteen.

Kauppaneuvos Kyösti Kakkosen puoliso, toimitusjohtaja Julianna Borsos pukee ylleen mustan ruusukuvioidun laakeripuvun, jonka tehosteena on valkoinen kukkamainen silkkikaulus.

Cantones Minores -kuoron taiteellisen johtajan Hannu Norjasen puoliso Hilkka Norjasen yllä nähdään samppanjanvärinen linjakas iltapuku, jossa on eloisat röyhelöhihat ja kristallikoristeet olkapäillä.

Kansanedustaja Noora Koposella on lilasävyinen iltapuku, jossa keijukaismaisen tunnelman luo köynnösmäinen, pitsikuvioitu tyllikangas.

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen yllä on sinihopeansävyinen puku ja välkehtivä materiaali korostaa linjakasta veistoksellisuutta.

Laulaja ja näyttelijä Maria Lund esiintyy Kaartinsoittokunnan solistina. Lundilla on valkoinen veistoksellinen iltapuku, jossa on kukkamaisesti avautuva yläosa korostuu kultapitsikoristelun kanssa.

Rintalan haastattelu on osa MTV Uutiset Liven Linnan etkot -juhlalähetystä, joka lähetetään suorana Hotel Kämpistä 6.12 kello 16.30 alkaen.


0:43

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja