Heikki Paasoselta paljastuksia Putous-hahmoista: Kaikissa jotain pahasti vialla

Putouksen uusi juontaja Heikki Paasonen valmistautuu kuumeisesti kahdeksan viikon rumbaan.

Lauantaina 11.10. alkavaa uudistunutta Putousta juontaa tänä syksynä katsojille monesta tuttu Heikki Paasonen. Juontajan tehtävät ovat miehelle vuosien takaa tuttuja, mutta pesti Putouksen juontajana pakottaa Paasosen tänä syksynä myös kokeilemaan rajojaan näyttelijänä.

Kulisseissa mies yrittää kuitenkin pitää myös kokonaisuuden langat käsissään ja olla tarvittaessa näyttelijöiden tukena hektisimpinä hetkinä.

– Yritän olla suorissa lähetyksissä se kallio, johon voi luottaa sitten, kun kaikki muu pettää! Näyttelijöillä on paljon muistettavaa, joten yritän parhaani mukaan pitää touhun käynnissä tiukoissakin paikoissa, Paasonen kertoo.

Paasonen kertoo yhteistyöhengen olleen studiolla korkealla. Lauantaina yleisölle esiteltäviltä sketsihahmoilta mies odottaa paljon.

– Mukana on pelottavia hahmoja, rasittavia hahmoja, todella epäkorrekteja hahmoja – koko paletti löytyy. Kaikissa on jotain pahasti vialla, Paasonen paljastaa.

Vaikka Paasonen on osallisena joissain Putous-sketseissä, sketsihahmokisassa hänet nähdään juontajan roolissa. Sketsihahmojen haastatteleminen on sekin tosin uusi haaste kokeneellekin juontajalle.

– Erikoisia hahmojahan on maailma täynnä, mutta sketsihahmoja en ole aiemmin haastatellut. Siinä tärkeintä on muistaa antaa hahmolle tarpeeksi tilaa, Paasonen kaavailee.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat