IS: Toni Nieminen jäi asunnottomaksi eronsa jälkeen – sai apua tilanteeseen urheilupiireistä

Toni Nieminen erosi Heidi-vaimostaan alkuvuodesta 2020 – Edusti yhdessä muun muassa linnan juhlissa 0:25
Toni Nieminen erosi Heidi-vaimostaan alkuvuodesta 2020 – edustivat yhdessä muun muassa Linnan juhlissa.

Nieminen löysi itselleen työpaikan ja väliaikaisen kodin Vihdistä. 

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen on ollut viime kuukausina otsikoissa yksityiselämäänsä liittyen. Alkuvuodesta hän erosi aviovaimostaan Heidi Niemisestä viiden avioliittovuoden jälkeen. Heti sen perään Nieminen alkoi seurustella oululaisen, Ansku-nimisen naisen kanssa, jonka kanssa suhde päättyi eroon hetki sitten, vain muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen. 

Eron jälkeen ex-mäkihyppääjä kirjoitti tunteikkaan Instagram-päivityksen, jossa kertoi olevansa lähdössä tutuista ympyröistä Oulusta.

Nyt Nieminen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa siitä, minne hänen matkansa lopulta päätyi. Hän kertoo muuttaneensa Vihtiin ja saaneensa katon päänsä päälle entiseltä alppihiihtäjä Sami Uotilalta. Ex-mäkikotka kertoo, että saa olla Uotilan omakotitalossa ainakin kesän. 

Ennen Vihtiin menoa Nieminen majaili muun muassa kaverinsa luona Kemissä ja velipojallaan Samilla Lahdessa. Nieminen kertoo haastattelussa, että ehti pelätä, että hänen kulkurielämänsä saattaisi kestää pitkääkin. Lopulta hänelle hyvin tutut Uotilan veljekset ottivat yhteyttä. Uotila tarjosi Niemiselle töitä ideoimastaan ja suunnittelemastaan PuuhaParkista. Nieminen tekee töitä puistoisäntänä. 

– Olen kiitollinen myös siitä, että minulla on kesän jälleen edelleen työpaikka Oulussa. Sain sovittua asuntokaupan johdon kanssa, että olen nyt kesän niistä töistä lomalla Vihdissä, ja katsomme sitten myöhemmin tilanteeni uudestaan, Nieminen kertoo Ilta-Sanomille. 

LÄHDE: IS


Lue myös:

    Uusimmat