Heidi Klum huoltajuussodassa Sealin kanssa – brittilaulaja ei anna entisen vaimonsa viedä ex-parin yhteisiä lapsia kotimaahansa

Heidi Klum ja Seal väittelevät siitä, voiko Klum viedä ex-parin neljä lasta mukanaan Saksaan.

Juontaja ja entinen huippumalli Heidi Klum pikaista oikeuskäsittelyä saadakseen luvan viedä neljä lastaan kotimaahansa Saksaan hänen kanssaan loppuvuodesta, kun hän kuvaa maassa Huippumalli haussa -ohjelmaa, kertoo People. Hakemuksen mukaan saksalaissyntyinen Klum kertoo kokevansa, ettei hänen entinen aviomiehensä, brittiläinen muusikko Seal, oikealta nimeltään Seal Henry Olusegun Olumide Adelo Samuel, halua päästää parin neljää lasta Eurooppaan koronaviruspandemian takia. Entisellä pariskunnalla on neljä yhteistä lasta: 16-vuotias Leni, 14-vuotias Henry, 13-vuotias Johan sekä 10-vuotias Lou

– Henryn (Sealin) aika lastemme kanssa parhaimmillaan hajanaista, Klum toteaa hakemuksessaan. 

Klumilla on ollut tapana ottaa lapsensa mukaan, kun hän matkustaa töidensä vuoksi. Tällä kertaa Klumin mukaan Seal ei ole vielä "hyväksynyt tätä matkaa". 

– Olen täysin tietoinen tarvittavista varotoimista, joita tulee tehdä koronavirukseen liittyen, enkä koskaan saattaisi lapsiani vaaraan – olen suorittanut kaikki varotoimet samalla tavalla Saksassa kuin Yhdysvalloissakin, Klum lisäsi lausunnossaan hakemuksen yhteydessä. 

Klum kertoo olevansa valmis muuttamaan ex-pariskunnan jaettua aikatauluja lastensa kanssa, mikäli Seal antaa lastensa matkustaa Klumin kanssa Saksaan. 

– Lisäksi, Henryllä on brittiläinen passi, joten hän voisi vierailla lasten luona Saksassa mikäli haluaisi tehdä niin. 

Klumin mukaan Seal oli jo huhtikuussa suostunut siihen, että lapset matkustaisivat äitinsä kanssa syksyllä Saksaan, mutta olisi nyt kumminkin muuttanut mielipiteensä asian suhteen. Naisen hakemuksen mukaan parin lapset ovat sanoneet, etteivät he halua jäädä Los Angelesiin isänsä kanssa. 

Ex-pariskunnan vanhin lapsi Leni on antanut asiasta myös oman lausuntonsa oikeudelle. Leni kertoo lausunnossaan, että hänen nuoremmat sisaruksensa ovat liian nuoria puhumaan asiasta tuomarille, mutta hän kertoo sisarusten kannan asiaan mielellään. Lenin mukaan Saksaan matkustaminen olisi hieno juttu entisen avioparin lapsille, sillä heillä olisi muun muassa erityinen mahdollisuus nähdä kunnolla isovanhempiaan.

– Tämä on vaikeaa, koska rakastan kumpaakin vanhempaani, mutta tunnen, että minun on puhuttava ääneen, Leni toteaa lausunnossa

– Tähän mennessä isäni ei ole antanut meidän lähteä, vaikka olemme yrittäneet kertoa hänelle syymme siihen, miksi haluamme mennä. 

Klum ja Seal erosivat vuonna 2014. He olivat naimisissa yhdeksän vuoden ajan. Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeestä tunnetun kitaristin Tom Kaulitzin kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja