Mainos

Antenniverkossa tapahtuu isoja muutoksia keskiviikkona 17.5. - antenni-tv:n katsojilla on edessä kanavien uudelleenhaku

Tulevana keskiviikkona edessä kanavien uudelleenhaku, kun kanavatarjontaan tulee muutoksia.

Osa kanavista siirtyy muun muassa uudille lähetystaajuuksille, minkä takia kanavat pitää hakea uudelleen. Muutos liittyy antennitelevision uuteen alkavaan toimilupakauteen.

Muutos koksee antenni-tv:tä, mutta saattavat vaikuttaa myös kaapeli-tv:tä käyttäviin. Kaapelin kautta televisiotaan katsovien tulee ottaa yhteyttä operaattoriinsa, mikäli palvelutarjonnassa ilmenee muutoksia tai ongelmia.

Antenniverkon kanavatarjontaan tulee muutoksia, mm. MTV3 ja Sub siirtyvät uusille lähetystaajuuksille keskiviikkona 17.5. Suorita katselulaitteistoosi kanavahaku, jotta näet kanavat jatkossa. Myös kanavien peittoalueet muuttuvat joiltakin osin.

Lisätietoa antenni-tv:n muutoksista: Digita uusi toimilupakausi 

Muutokset tehdään keskiviikkona 17. toukokuuta yöllä kello 0–8. Työt aiheuttavat noin 15 minuutin pituisia katkoksia televisiolähetyksiin. Digita tiedottaa, kun muutokset ovat valmiita ja kanavat ovat valmiita haettavaksi uudelleen. 

Ohjeet kanavien hakuun löytyvät vastaanottimen ohjekirjasta. Digita on lisäksi koonnut useimpiin vastaanottimiin sopivat ohjeet tänne, minkä lisäksi Viestintäviraston neuvontapalvelu auttaa kuluttajia kanavahausas neuvontanumerossa 0295 390 280, joka on auki keskiviikosta perjantaihin 17.–19.5.2017 kello 14.00–19.00.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.