Heath Ledgerin tytär on "aivan kuin isänsä"

Edesmenneen näyttelijän vanhemmat ovat huomannut lapsenlapsessaan ja pojassaan monia yhtäläisyyksiä.

Alkuvuonna 2008 yliannostukseen kuolleelleen näyttelijä Heath LedgerinMatilda-tytär on nyt seitsemänvuotias. Tytön äiti on näyttelijä Michelle Williams, jonka Ledger tapasi Brokeback Mountain -elokuvan kuvauksissa.

Ledgerin vanhemmat Sally ja Kim sanovat australialaisen New Idea -lehden haastattelussa, että tyttö muistuttaa hyvin paljon isäänsä.

– Matilda on kyllä monilta osin aivan kuin isänsä. Hänellä on pitkät raajat ja samanlaiset piirteet. Toisaalta hän on perinyt myös äitinsä kauneuden – onnentyttö, Sally Ledger kertoo.

– Matildalla on samanlainen kävelytyyli kuin Heathilla ja hän on erittäin vastuuntuntoinen lapsi, isoisä Kim Ledger lisää.

Vaikka isovanhemmat asuvat Australiassa ja Matilda äitinsä kanssa Amerikassa, ovat he kaikki yhteydessä toisiinsa säännöllisesti.

– Meillä on mitä parhain suhde sekä Matildan että Michellen kanssa. Puhumme säännöllisesti puhelimessa ja vierailemme toistemme luona niin usein kuin mahdollista, Sally kertoo.

Heath Ledger kuoli Matildan ollessa vasta kaksivuotias. Ledger ja Williams olivat eronneet neljä kuukautta ennen traagista kuolemaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat