Mainos

HBL: Ruotsalaista valepoliisia epäillään lapsen hyväksikäytöstä Suomessa – raiskasi Norjassa kahdeksan naista

42-vuotiasta ruotsalaismiestä epäillään vakavista seksuaalirikoksista Norjassa ja Suomessa. Asiasta uutisoi Hufvudstadsbladet.

Kahdeksan naisen raiskaamisesta 12 vuoden vankeustuomion Norjassa saanutta ruotsalaismiestä epäillään nyt myös suomalaislapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Vaasassa.

Ruotsalaismies tuomittiin vankeuteen keväällä Stavangerissa Norjassa. Norjan korkein oikeus päättää huomenna siitä, onko mies syyllinen vai ei. Mies on itse kiistänyt raiskaukset.

Poliisina esiintynyt mies raiskasi prostituoituja

Syytteen mukaan mies oli lähestynyt prostituoituja ja näyttänyt heille väärennettyä poliisin virkamerkkiä ja asetta. Mies oli myös uhannut naisia maasta karkotuksella. Sen jälkeen mies oli pakottanut naiset sukupuoliyhteyteen kanssaan.

Raiskaukset tapahtuivat hotellihuoneissa ja hierontapaikoissa eri puolilla Etelä-Norjaa. Oikeuden mukaan teot oli suunniteltu huolellisesti.

Miehen puolustuksen mukaan mies oli halunnut vain selvittää prostituution taustoja ja auttaa prostituoituja. Hänen asianajajansa kertoo Stavanger Aftenblad -lehdessä, että mies ei ollut tarkoittanut uhata ketään eikä ymmärrä sitä, että naiset olivat kokeneet tulleensa uhatuiksi.

Alaikäisen hyväksikäyttöjuttu käsitellään Vaasassa

Alaikäisen hyväksikäyttö tapahtui Hufvudstadsbladetin mukaan vuonna 2008 Vaasassa. Vaasan käräjäoikeuden tuomarin mukaan syytetty on suostunut asian käsittelyyn ilman hänen paikallaoloaan. Asia käsiteltäneen suljetuin ovin.

Mies pidätettiin Mortavikan ja Arsvågenin välisellä lautalla Norjassa vuosi sitten maaliskuussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.