Mainos

Hauska tarina leviää netissä: Vaimo myönsi pettäneensä miehen veljen kanssa – mieheltä täydellisin vastaus ikinä

Totta vai tarua? Hauska tarina on levinnyt internetissä jo vuosia.

Tämä hupaisa tarina on pyörinyt internetin eri sivustoilla jo pitkään. Vaikka tarina tuskin on tosi – ainakaan kaikkine yksityiskohtineen –, on se ainakin hauska esimerkki siitä, kuinka jokaisella tarinalla on kaksi puolta.

Näin vaimo kirjoitti miehelleen:

"Rakas aviomies,

Kirjoitan tämän kirjeen sinulle kertoakseni, että jätän sinut lopullisesti. Olen ollut hyvä nainen sinulle seitsemän vuoden ajan, eikä minulla ole mitään näyttöä siitä. Nämä kaksi viimeistä viikkoa ovat olleet helvetillisiä. Pomosi soitti kertoakseen, että olet irtisanoutunut työstäsi tänään ja se oli viimeinen pisara.

Viime viikolla tulit kotiin, etkä edes huomannut, että olin käynyt laitattamassa hiukseni ja kynteni, laittanut lempiruokaasi ja pukenut ylleni upouuden aamutakin. Tulit kotiin ja söit kahdessa minuutissa, ja nukahdit välittömästi, kun olit katsonut pelin. Et kerro minulle enää rakastavasi minua, et kosketa tai mitään. Joko petät minua tai et rakasta minua enää, olipa syy mikä hyvänsä, minä lähden.

PS. Jos yrität etsiä minua, älä. VELJESI ja minä muutamme yhdessä Länsi-Virginiaan!

Vietä hauskaa elämä!

Sinun ex-vaimosi."

Näin mies vastasi:

"Rakas, ex-vaimo,

Mikään ei olisi voinut piristää päivääni yhtä paljon kuin kirjeesi. On totta, että sinä ja minä olemme olleet naimisissa seitsemän vuoden ajan, mutta hyvä nainen et todellakaan ole ollut. Katson urheilua niin paljon hukuttaakseni jatkuvan nalkutuksesi äänen. Harmi, ettei se toimi. Huomasin, että olit leikannut kaikki hiuksesi viime viikolla, ja ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni, oli: "Näytät ihan mieheltä!" Äitini opetti minua olemaan sanomatta mitään, jos ei voi sanoa mitään kaunista.

Kun teit lempiruokaani, sekoitit minut varmaan veljeeni, sillä lakkasin syömästä possua seitsemän vuotta sitten. Menin nukkumaan, kun ylläsi oli se uusi aamutakkisi, sillä hintalappu oli vielä kiinni siinä. Rukoilin, että oli vain sattumaa, että veljeni oli lainannut 50 dollaria minulta sinä aamuna ja aamutakkisi maksoi 49,99 dollaria.

Kaiken tämän jälkeen rakastin sinua edelleen ja luulin, että voisimme vielä saada asiat toimimaan. Joten kun kuulin, että olin voittanut lotossa 10 miljoonaa dollaria, irtisanouduin työstäni ja ostin meille liput Jamaicalle.

Mutta kun tulin kotiin, olit poissa. Luulen, että kaikki tapahtuu syystä.

Toivon, että sinulla on sellainen, tyydytystä tuottava elämä, jonka aina halusit. Lakimieheni sanoi, että koska kirjoitit minulle tuon kirjeen, et saa senttiäkään minulta. Joten pidä huolta itsestäsi.

P.S. En tiedä, kerroinko tätä sinulle koskaan, mutta Carl, veljeni, syntyi Carlana. Toivottavasti se ei ole mikään ongelma."

Lähde: Writical


Video: Näinkin voi käydä, jos jää kiinni pettämisestä.

0:47


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.