Hauska listaus: Näitä valheita vanhemmat kertovat lapsilleen

Vanhemmuus on raskasta työtä, ja joskus sitä vain tekee mieli karata loputonta kysymystulvaa valkoisen valheen taakse. Lue, millaisiin valheisiin vanhemmat ovat sortuneet!

Vaikka rehellisyys on kultaa, joskus on helpompi venyttää totuutta.

Eräässä Reddit-sivuston keskustelussa vanhemmat paljastivatkin, kuinka ovat huijanneet jälkikasvuaan – tai kuinka heitä itseään on huijattu.

"Tuohon leluun ei myydä pattereita."

"Kun menimme kauppaan, äitini tapasi sanoa, että "Aina, kun kosket johonkin, kissanpentu kuolee (jossain)." "

"Isäni kertoi minulle, että öljytahrat kadulla olivat pikkulapsia, joiden yli oli ajettu, koska he eivät pitäneet kenenkään kädestä kiinni tietä ylittäessään."

"Oi, ei. Tämä ei ole kokista. Se on vain mustaa vettä, etkä pitäisi siitä."

"Äitini kertoi sisarilleni, että lukitut liikkeet kauppakeskuksessa olivat kauppakeskuksen vankila, ja sinne laitetaan tuhmat lapset, jotka muuttuvat siellä mannekiineiksi."

"Minulle sanottiin, että jokainen ihminen saa puhua 10 000 sanaa kuussa. Jos raja ylitettiin, ei pystynyt puhumaan ennen seuraavaa kuukautta. Isäni tarvitsi vain sanoa "Ole varovainen, olet käyttänyt jo 9 000 sanaa", ja suljin suuni."

"Jos syöt tarpeeksi vihanneksia, elimistösi tekee niistä karkin makuisia."

"Kun hän oli pieni, kerroin tyttärelleni, että hänen valehdellessaan punainen piste ilmestyisi hänen otsaansa. Tiesin, että se toimi, kun hän valehteli ja laittoi käden otsalleen peittääkseen sen."

"Kerroin pojalleni, joka pelkäsi pellejä, että pellet ajavat jäätelöautoa. Aina kuullessaan (jäätelöauton) musiikin hän juoksi huoneeseensa."

"Kämppäkaverini asui maatilalla, ja hänen vanhempansa kertoivat hänelle, että heidän televisionsa toimi vain, kun satoi. Hän uskoi siihen aivan liian pitkään."

"Äitini kertoo sisarelleni, että Internet-nainen sammuttaa internetin aina kuudelta iltaisin."

Millaisiin valheisiin sinä olet sortunut? Kommentoi!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja