"Hauska eno" antoi lapsille joululahjaksi rummut – äiti odotti vuosia, että pääsisi kostamaan: "Tulen aina muistamaan veljeni ilmeen..."

Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, tähän tuskaan voit samaistua 0:50
Värikkäiden jouluvalojesi yksi lamppu on rikki, joten muut 89 lamppua ovat nyt hyödyttömiä... Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, tähän tuskaan voit samaistua!

Kavitan lapset rakastavat "hauskaa enoaan", joka antaa heille kivoja lahjoja – kuten rummut. Kavita säilytti rumpusetin vuosikausia hautoessaan mahtavaa kostoa veljelleen!

Kavita Varma-White odotti vuosia päästäkseen kostamaan veljelleen. Veli, joka Kavitan lasten keskuudessa tunnettiin "hauskana enona", osti heille rummut joululahjaksi vuosia sitten. Perheen poika oli 3-vuotias ja tytär 6-vuotias.

– Kyllä, luit oikein. Vaikka siinä ei ollut bassorumpua ja pedaalia eikä lautasia, se oli silti rumpusetti, jonka edessä istutaan ja jota hakataan rumpukapuloilla. Äänipotentiaali meni punaisen puolelle, Kavita kuvailee Today-sivustolla.

"Hän sai soittaa sydämensä kyllyydestä – ovi kiinni"

Jouluaamuna Kavita miehineen päätti piilottaa rummut sängyn alle. Vanhemmat uskoivat, että joulu harhauttaisi lapsia niin, että he unohtaisivat rummut.

– No, mekin näemmä unohdimme asian, Kavita kuvailee.

– Muutama vuosi myöhemmin pakkasimme taloamme kasaan muuttaaksemme maan toiselle laidalle, missä asuisimme veljeni lähellä Washingtonissa, ja minä löysin avaamattoman rumpusetin.

Rummut tulivat perheen mukaan ja Kavita antoi ne tuolloin 6-vuotiaalle pojalleen.

– Poika oli kovasti innostunut musiikista ja jopa soitti koulun kykykisassa tuona vuonna. Rumpusetti oli hänen makuuhuoneessaan kannettavan kosketinsoittimen kanssa. Hän sai soittaa sydämensä kyllyydestä – ovi kiinni, Kavita kuvaa.

"Tulen aina muistamaan veljeni ilmeen"

Lapsi jaksoi rumpuharrastusta muutaman vuoden, mutta väsyi sitten. Rummut jäivät hylätyiksi, ja Kavita työnsi ne jälleen sängyn alle – hyvästä syystä.

– Tässä vaiheessa veljeni vaimoineen oli juuri saanut poikavauvan – ensimmäisen veljenpoikani! Olin viimein se "hauska täti"! Odotin veljenpojan neljänsiin synttäreihin asti ennen kuin toin rumpusetin. Tulen aina muistamaan veljeni "pilailetko sinä?" -ilmeen, kun kannoin setin hänen olohuoneeseensa valmiiksi koottuna, rusetilla koristeltuna, Kavita kuvailee.

– Kaikki muuttui vielä paremmaksi, kun muistutin veljeäni siitä, että kyseinen rumpusetti oli sama kuin se, jonka hän aikoinaan antoi lapsilleni. Se oli käytännössä perhekalleus!

"Poika selvästi sai siitä paljon irti"

Nyt Kavitan veljenpoika on 8-vuotias. Veljen vaimo kertoi rumpusetin hajonneen osiin.

– Poika selvästi sai siitä paljon irti. Rummut ovat edelleen paras kostoaiheinen, kierrätetty lahja, jonka olen koskaan antanut.

Lähde: Today.com 

Lue myös:

    Uusimmat