El Clasico ratkesi huimalla tavalla – Jude Bellingham nousi jälleen Real Madridin sankariksi

Jude Bellingham räjäyttää Santiago Bernabeun riemuun – Real Madrid johtoon lisäajalla 1:56
Jude Bellingham ratkaisi voiton Real Madridille El Clasicon lisäajalla.

Real Madrid voitti FC Barcelonan El Clasicossa viime hetken maalilla lukemin 3–2.

Pelin avausmaali nähtiin jo kuudennella peliminuutilla, kun Barcelonan Andreas Christensen puski pallon kulmapotkusta Realin verkkoon.

Barcelonalle huippustartti El Clasicoon – Andreas Christensen puski avausmaalin 0:36
Andreas Christensen vei Barcelonan 1–0-johtoon jo kuudennella peliminuutilla.

Tasoitus nähtiin noin kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Pau Cubarsi kaatoi Lucas Vazquezin rangaistuspotkun arvoisesti ja tähtilaituri Vinicius Junior toi isännät tasoihin.

Vinicius Jr. tuo Real Madridin pilkulta tasoihin – Barcelona pelaajat protestoivat 2:10
Vinicius Jr. toi Real Madridin rangaistuspotkumaalillaan tasoihin.

Barcelona nappasi johtoaseman taas itselleen, kun ottelua oli pelattu hieman vajaat 70 minuuttia. Tauon jälkeen kentälle vaihdettu Fermin Lopez oli kärppänä paikalla Andri Luninin torjunnasta syntyneessä irtopallossa ja hän tuikkasi pallon verkkoon.

Fermin Lopez vie Barcelonan 2–1-johtoon – Real-vahti Andri Lunin voimaton 1:37
Fermin Lopez toi vierailijoille ilonaiheita 2–1-johtomaalillaan.

Real ei jäänyt kuitenkaan voivottelemaan, vaan iski nopeasti takaisin. Vahvan ottelun pelannut Vazquez toi Realin jälleen rinnalle vain neljä minuuttia Barcelonan johtomaalin jälkeen.

Real Madrid kuittaa nopeasti – Lucas Vazquez iskee lukemat 2–2:een 1:41
Lucas Vazquez kuittasi Barcelonan johtomaalin nopeasti.

Ottelun ratkaisumaali nähtiin lisäajalla. Vazquezin keskitys löysi taka-alueelta Jude Bellinghamin, joka täräytti pallon viileästi yläkulmaan ratkaisten näin voiton Realille.

Voiton myötä sarjakärki Real kasvatti eron toisena olevaan Barcelonaan jo 11 pisteeseen.