Lionel Messin loukkaantuminen varjosti kärkikamppailua – Barcelona nousi La Ligan piikkipaikalle

Barcelona kukisti Sevillan La Ligan kärkikamppailussa lukemin 4-2 ja nousi sarjan kärkipaikalle.

Barcelona ratkaisi ottelun jo avausjaksolla, kun se iski kaksi maalia 15 minuutissa. Philippe Coutinho avasi maalihanat Lionel Messin syötöstä jo kahden pelatun minuutin jälkeen.

Messi itse vastasi Barcelonan toisesta osumasta, kun hän laukoi pallon tarkasti pitkän kuljetuksen päätteeksi verkkoon.

Hetkeä myöhemmin Barcelona sai kuitenkin kammottavia uutisia, sillä Messi loukkaantui pian osumansa jälkeen. Messin kyynärpää muljahti ikävästi hänen kaatuessaan nurmen pintaan kamppailutilanteen yhteydessä.

Toisella puoliajalla nähtiin yhteensä neljä osumaa, kun kumpikin joukkue onnistui maalinteossa kahdesti. Barcelonan osumista vastasivat Ivan Rakitic ja Luis Suarez. Sevillan maaleista vastasivat Pablo Sarabia ja Luis Muriel.

Voiton myötä Barcelona nousi Sevillan, Atletico Madridin ja Alavesin ohi La Ligan ykköseksi.