Mainos

Hartela vauhdittaa asuntokauppaa - auto kaupan päälle

Asuntorakentaja Hartela ja Veho Autotalot Pitäjämäessä ja Olarissa tarjoavat perheasunnon ostajalle uuden Ford Fiesta Trend 1.0 -henkilöauton. 

- Tällä houkutellaan ensiksi ihmisiä asuntonäytöille. Suurempien perheasuntojen kauppa on ollut hiljaista jo noin vuoden verran, kertoo myyntipäällikkö Jukka Haataja Hartelan asuntomyynnistä.

Asunnot sijaitseva Espoon Leppävaarassa Painiityn uudehkolla asuinalueella.

Auton saa ostaessaan ison 90 - 120 neliöisen perheasunnon, jonka hinta vaihtelee 420 000 ja 500 000 tuhannen euron välillä.

Pienemmät asunnot kahdesta asunto-osakeyhtiöstä ovat mennet kaupaksi, mutta myymättä on vielä noin 25 perheasuntoa, joihin autotarjous liittyy.

- Painiityn-alueen ongelma on, ettei sitä vielä tunnisteta. Palvelut ovat suhteellisen lähellä, ja julkinen liikennekin toimii jo kohtuullisesti. Alueelle on myös rakenteilla mm. päiväkoti, Haataja kertoo.

Autoa pääsee koeajamaan näyttöjen yhteydessä. Jos auto ei kiinnosta Jukka Haataja lupaa vaihtoehtona alennusta asunnon hinnasta.

Viranomaisilta ei ole kysytty

Hartela tai Veho eivät ole kysyneet kylkiäiseen kuluttajaviranomaisen tai verottajan kantaa. 

- Emme ole kysyneet asiasta verottajalta, vaikka olemme pohtineet onko auto niin iso kylkiäinen, että siitä voi tulla jälkiseuraamuksia. Jos jälkiseuraamuksia tulee, lupaamme maksaa ne, vakuuttaa Haataja

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.