Härskit kuvat paljastavat: Näin muotimiljardööri Peter Nygård kohteli naisia luksushuvilansa kosteissa juhlissa

0:59
Videolla kooste kuvista, joita Peter Nygårdin luksushuvilan kosteista juhlista on otettu. Kuvat: AOP/MVPhotos.

Seksuaalirikoksista syytetty suomalaiskanadalainen miljonääri Peter Nygård on pidätetty Kanadan Winnipegissä ja häntä kuultiin tiistaina.

Juttu on julkaistu alunperin 28. helmikuuta 2020.

Suomalaissyntyinen muotimiljardööri Peter Nygård joutui viime keväänä kansainvälisen mediakohun keskiöön. Useat naiset nostivat häntä vastaan joukkokanteen alaikäisten tyttöjen raiskauksista. 

Epäillyt raiskaukset tapahtuivat vuosien 2008 ja 2015 välisenä aikana muun muassa hänen merenrantahuvilallaan Nygård Cayllä Bahamalla. Kolme naisista oli tekojen aikaan 14-vuotiaita ja kolme 15-vuotiaita.

MVPhotos on saanut haltuunsa kuvia huvilalla järjestetyistä juhlista. Kuvat ovat nähtävissä yllä olevalla videolla.

Ottaa paitaa pois tanssilattialla

Kuvissa näkyy, kuinka t-paitaan, shortseihin ja lenkkareihin sonnustautunut miljardööri juhlii nuorten vähänpukeisten naisten kanssa intiimeissä tunnelmissa.

Osa kuvista on vuodelta 2008. Niissä näkyy, kuinka Nygård koskettelee tummahiuksista naista intiimisti tanssilattialta, yrittää ottaa paitaa pois hänen päältään ja tekee eroottisia tanssiliikkeitä naisen lähettyvillä.

Tiivistunnelmaisen illanvieton kuvien taustalla näkyy useita miehiä ja naisia.

Katariina Souri avautui kauhukokemuksistaan

Joukkokanteen mukaan Nygård houkutteli nuoria, vaikutuksille alttiita ja köyhiä tyttöjä luokseen käteismaksuilla ja valheellisilla lupauksilla tuottoisista mallintöistä.

Juhlia on pidetty muun muassa Nygårdin asunnoilla ja Bahaman-huvilalla.

Myös Kata Kärkkäisenä tunnettu taiteilija Katariina Souri on kertonut joutuneensa muotimogulin ahdistelemaksi 1990-luvulla sen jälkeen, kun hän oli esiintynyt Playboy-lehdessä. Hän pääsi lopulta pois huvilalta suomalaistoimittajan avustamana.

Joukkokanteen tehneiden naisten mukaan Nygård raiskasi heidät ja oli heitä kohtaan väkivaltainen. Kanteessa todetaan myös, että Nygård huumasi naisia laittamalla huumaavia lääkkeitä heidän juomiinsa.

Ratsia yhtiön pääkonttorille

Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI ja New Yorkin poliisi tekivät ratsian Nygårdin yhtiön pääkonttorin New Yorkissa tiistaiaamuna paikallista aikaa.

Nygårdilla on miljoonien dollarien arvoinen naistenvaateketju, jonka pääkonttori on Kanadan Winnipegissä. Ketjulla on yli 170 liikettä ympäri Pohjois-Amerikkaa.

Nygård on kiistänyt kaikki syytteet, joita häntä kohtaan on esitetty. Hän ei ole suostunut vastaamaan medioiden haastattelupyyntöihin.

Hän on syntynyt Helsingissä vuonna 1941.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja