Harry Potter -tähti paljastaa jälleennäkemisen vastanäyttelijöiden kanssa olleen tunteikas – "Me kasvoimme niissä lavasteissa"

0:40
Ensimmäinen Harry Potter -elokuva sai ensi-iltansa 20 vuotta sitten.

Ron Weasleyta elokuvasarjassa näytellyt Rupert Grint voisi mielellään palata rooliinsa.

Vielä vuosikymmenen jälkeen viimeisimmän Harry Potter -elokuvan ilmestymisestä, näyttelijä Rupert Grint tuntee suurta yhteenkuuluvuutta hahmoonsa, Ron Weasleyhin.

Yhteenkuuluvuuden tunne ei ole vuosien saatossa vähentynyt vaan enemmänkin kasvanut, mies kertoo Entertainment Tonightille.

– Ronin esittämisestä uudelleen on ollut paljon puhetta ja minusta tuntuu, että olen se hahmo. Luulen, että minulla oli hyvin outo suhde häneen aluksi, mutta minusta tuntuu, että hahmossa on paljon minua ja olen melko suojelevainen häntä kohtaan, Grint kertoo.

Uudenvuodenpäivänä HBO Max -suoratoistopalveluun ilmestyvä Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts -jakso ei ollut ilmeisesti siis pelkästään fanien toive vaan myös elokuvien näyttelijät olivat kuvauksista sangen innoissaan.

Näyttelijäkollegoiden jälleennäkeminen toi pintaan tunteita

Rupert Grintin mukaan fanien kannattaa valmistautua kokemaan monia erilaisia tunteita jälleennäkemisjaksoa katsoessaan. Miehen mukaan jakson kuvaaminen oli erityisen tunteikasta hänelle itselleen sekä Daniel Radcliffelle ja Emma Watsonille.

Radcliffe näytteli elokuvan nimiroolia ja Watson "kultaisen trion" kolmatta osapuolta, Hermione Grangeria.

Erikoisjakso on ensimmäinen kerta kun koko Harry Potter -elokuvien näyttelijäkaarti tapaa virallisesti sitten viimeisimmän elokuvan vuodelta 2011. Jaksossa esiintyykin näyttelijöitä ja ohjaajia kaikista kahdeksasta Harry Potter -elokuvasta.

– Nämä elokuvat olivat lapsuutemme. Me kasvoimme niissä lavasteissa, joten niillä on uskomaton merkitys meille kaikille. Viimeisimmän elokuvan kuvauksista on kymmenen vuotta ja olemme nähneet toisiamme sen jälkeen jonkin verran, mutta emme kuitenkaan kovin paljoa. Joten oli mahtavaa nähdä heidät uudestaan ja puhua asiasta, Grint kertoo.

Grint ei ollut varma, kuinka paljon voi kertoa tulevasta erikoisjaksosta, mutta paljasti kuitenkin, että "kaikki" ovat paikalla.

Grint ei aio omien sanojensa mukaan myöskään kieltäytyä potentiaalisista jatko-osista Harry Potter -saagaan varsinkaan nyt, kun häntä ja Ronia yhdistää nykyisin myös isyys.

– Minulla ei ole varsinaisesti hyvää syytä kieltäytyä. Olen hyvin ylpeä olessani osa sitä, Grint vastasi viitaten Harry Pottereihin.

Tuoreimmassa trailerissa Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts -jaksoon näytetään muun muassa Grintin ja Watsonin välinen keskustelu, joka saa Watsonin liikuttumaan kyyneliin. Voit katsoa trailerin alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja