Harrison Ford ei ollut ainoa – myös Mark Hamillilla oli sutinaa Carrie Fisherin kanssa Tähtien sota -kulisseissa

Tähtien sota -elokuvasarjan uusin osa elokuvateattereissa 2:05

Luke Skywalkerin ja prinsessa Leian näyttelijöillä oli lyhyt romanssi ensimmäisen Tähtien sota -elokuvan kuvausten aikana.

Uudessa Tähtien sota -elokuvassa Luke Skywalkeria esittävä Mark Hamill, 66, paljastaa The Guardianin haastattelussa, että Harrison Ford ei ollut ainoa elokuvasarjan näyttelijä, jonka kanssa Carrie Fisherillä oli suhde.

Joulukuun 27. päivänä 2017 kuollut Fisher kertoi aiemmin julkaistuissa muistelmissaan, että hänellä ja Fordilla oli suhde elokuvasarjan kulisseissa. Nyt myös Hamill kertoo, että hänellä ja Fisherillä oli lyhyt ja kiihkeä läheinen hetki yhdessä.

Mark Hamill kertoo haastattelussa oppineensa jo aiemmin urallaan, että välit vastanäyttelijän kanssa kannattaa pitää ammattimaisella tasolla.

Hän ja Fisher olivat kuitenkin hyvin ihastuneita toisiinsa.

– Muistan, kun keskustelimme kerran suutelemistekniikoista. Siinä tilanteessa oli varmasti nautittu alkoholia, kyllä, Hamill muistelee.

– Sanoin, että olen rehellisesti sanoen hyvä suutelija. Että tykkään antaa naisen tehdä aloitteen ennemmin kuin olla itse aktiivinen asiassa. Carrie kysyi minulta, että mitä oikein tarkoitan. Niinpä olimme pian toistemme kimpussa kuin teinit!

Hamillin mukaan tilanne oli kuitenkin pian ohi.

– Olimme täysin toistemme pauloissa! Mutta se sai meidät lopettamaan, kun jotenkin tajusimme, että mitä on tapahtumassa. Repesimme nauramaan.

Carrie Fisher paljasti vuonna 2016 julkaistussa muistelmakirjassaan The Princess Diaries, että hänellä oli kiihkeä suhde Harrison Fordin kanssa ensimmäisen Star Wars -elokuvan kuvausten aikana vuonna 1976.

Ford oli tuolloin 33-vuotias ja Fisher 19-vuotias. Ford oli naimisissa Mary Marquardtin kanssa ja parilla oli kaksi lasta. Harrison Ford kommentoi asiaa ensimmäisen kerran alkusyksyllä.

– Se oli outoa. Minulle, Ford sanoi lyhyesti GQ-lehden haastattelussa.

Konkarinäyttelijä kertoi Fisherin varoittaneen häntä siitä, että hän aikoo puhua parin suhteesta kirjassaan. Hän totesi myös ettei ollut lukenut Fisherin muistelmia.

– Enpä tiedä. Kuule, en oikein haluaisi keskustella asiasta Carrien aikaisen ja yllättävän poismenon takia, Ford totesi haastattelijalle.

Carrie Fisher kuoli 27. joulukuuta 2016. Hän sai sydänkohtauksen jouluaaton aattona lentomatkalla Lontoosta Los Angelesiin. Fisher oli kuollessaan 60-vuotias.

Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi sai ensi-iltansa Suomessa tällä viikolla.

MTV kävi tapaamassa Star Wars -näyttelijöitä Lontoossa. Katso haastatteluvideo artikkelin alussa!

Lue myös:

    Uusimmat