Harri Nummelalta suoraa puhetta SM-liigakarsinnoista – "Unelma pitäisi palauttaa suomalaiseen jääkiekkoon"

Harri Nummelalta suoraa puhetta SM-liigakarsinnoista – "Unelma pitäisi palauttaa suomalaiseen jääkiekkoon" 0:54
Katso videolta Harri Nummelan kommentit kokonaisuudessaan.

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela kertoo MTV Urheilulle, että hän haluaisi liigakarsinnat takaisin suomalaiseen jääkiekkoon.

SM-liigan karsintoja on pelattu 2000-luvulla vuosina 2008-2013, mutta joukkuemäärää on lisätty nostamalla seuroja pääsarjatasolla taloudellisten kriteereiden täytyttyä. Viime aikoina on käyty tiivistä keskustelua liigakarsintojen palauttamisesta. Harri Nummelalla on selvä kanta asiaan.

– Olen sanonut monien vuosien ajan, että henkilökohtainen kantani on se, että unelma pitäisi palauttaa suomalaiseen jääkiekkoon. Se unelma tarkoittaa kielenkäytössäni sitä, että Mestiksestä olisi mahdollista nousta Liigaan karsintojen kautta, Nummela sanoo.

Jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Teemu Ramstedt kertoi aiemmin helmikuussa, että yhdistyksen kaksi vuotta sitten tekemän kyselyn perusteella 94 prosenttia pelaajista haluaisi liigakarsinnat takaisin.

– En usko, että se näkemys on mihinkään muuttunut, kun tässä on keskustelua viime aikoinakin pelaajien kanssa käyty, Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Ramstedt sanoi tuolloin.

Jääkiekon SM-liigassa on tällä kaudella nähty tyhjennysmyyntejä, jotka ovat saaneet valtavaa kritiikkiä ja esille on nostettu sarjan avaaminen.

Katso pääkuvan videolta Harri Nummelan kommentit kokonaisuudessaan.


Lue myös:

    Uusimmat