SM-liiga on myrskyn silmässä – nyt puhuu Mikko Rantanen

Mikko Rantanen otti kantaa Kiekko-Espoon ja Jokerien Liiga-haaveisiin 0:35
Mikko Rantanen otti kantaa Kiekko-Espoon ja Jokerien Liiga-haaveisiin

Suomen ehkäpä tämän hetken paras jääkiekkoilija Mikko Rantanen avasi MTV Urheilulle ajatuksiaan kotimaiseen SM-liigaan liittyen. Turun Palloseuran kasvatti kertoi, mitä hän ajattelee Kiekko-Espoon ja Jokerien suunnitelmista palata kotimaan pääsarjaan. Voit katsoa NHL-tähden puheenvuoron pääkaupunkiseudun joukkueiden tilanteesta tässä jutussa olevalta videolta. 

Jääkiekon SM-liiga on ollut isosti otsikoissa viime aikona. Sarja ilmoitti viime kuussa, että lisenssihakemuksia ei uusien joukkueiden osalta oteta vastaan ensi syksynä. Päätös on aiheuttanut laajasti kritiikkiä Suomessa. 

Mitä Mikko Rantanen ajattelee Kiekko-Espoon ja Jokerien Liiga-suunnitelmista? Katso TPS:n paidassa Jokereita vastaan aikanaan vääntäneen kiekkoilijan ajatukset Liigan laajenemisesta pääkuvan videolta.

Mikko Rantanen on seurannut keskustelua. Colorado-hyökkääjä kertoi toivovansa nousukarsintojen palaavan Liigaan, mutta ymmärtää tilanteen taloudelliset koukerot. 

– Urheiluromantikkona, niin olisihan se hienoa, että olisi nousukarsinnat. Kyllähän se toisi kilpailua enemmän. Sitten on nämä finanssipuolen jutut ja rahat. Ymmärrän, että ketkä näitä numeroita laskee, eivät välttämättä usko, että se voi tällä hetkellä olla mahdollista. Toivottavasti ehkä joskus, Rantanen sanoi MTV Urheilun haastattelussa. 

Rantanen nousi NHL-tähdeksi SM-liigan kautta. Hän lähti Pohjois-Amerikkaan kaudeksi 2015–2016. 

 

Lue myös:

    Uusimmat