”Harmi ettei ole enempää kumeja” – Räikkösellä ja Bottaksella samat ongelmat sateen pilaamissa treeneissä

F1 ei saanut perjantaina toivomaansa näyteikkunaa amerikkalaisyleisön edessä, kun Texasin Austinin sadeharjoitukset jäivät vähiin rajallisen rengasmäärän takia.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Suomalaiskuskeista Valtteri Bottas ei tullut radalle lainkaan, kun vettä vihmoi taivaalta perjantain toisissa harjoituksissa. Mercedes-kuskin mukaan säätä enemmän haittaa oli tarkkaan rajatusta rengasvalikoimasta.

– Enemmänkin siitä, ettei ole tarpeeksi renkaita. Mitä enemmän me tänään käytämme niitä, niin se on sitten aika-ajosta pois.

– Jos aika-ajot ovat sateella, niin silloin haluamme, että kaikki setit ovat hyvässä kunnossa, että pystytään niitä sitten käyttämään. Harmi ettei ole enempää kumeja, niin ei pääse ajamaan, Bottas kommentoi C Morelle.

Kimi Räikkönen paiskoi yli 20 kierrosta samoilla välikelin renkailla.

– Yllättävän paljon. Sen, mitä nyt renkaita pystyy käyttämään. Olisi ajettu enemmänkin, jos olisi ollut renkaita, mutta meillä oli oikeastaan yksi setti, joka voitiin tuhlata. Siinäpä se oli, Räikkönen totesi.

Austiniin on luvattu sadetta myös lauantaiksi, jolloin radalla ajetaan aika-ajot. Sen sijaan sunnuntain kisapäivästä on tulossa poutainen.

Lue myös:

    Uusimmat