Harmaata vai vaaleanpunaista – minkä värisenä näet hämmennystä herättävät lenkkarit?

Minkä värisinä sinä näet kiistaa aiheuttavat lenkkarit?

Moni haluaisi jo unohtaa kuuluisan mekon, jonka värityksestä kiisteltiin pitkään. Yhä edelleenkin mekko nostetaan keskusteluun mukaan, erityisesti silloin, kun sosiaalisessa mediassa nousee esiin uusia vaatteita tai asusteita, joiden värityksestä voi olla montaa mieltä.

Aiemmin muun muassa verryttelytakki, sandaalit ja laukku ovat joutuneet somekansan silmätikuiksi. Nyt vuorossa ovat lenkkarit, joiden väritys jakaa mielipiteet.

Joidenkin mielestä lenkkarit ovat sekoitus harmaata ja minttua, toisten mielestä niissä on selvästi vaaleanpunaista ja valkoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hämmennystä herättää erityisesti se, että moni on nähnyt lenkkarit ensin yhden värisenä, mutta hetken päästä toisen värisinsä.

Kuvan Facebookin Girlsmouth-ryhmään jakanut Nicole Coulthard kertoi Metro-sivustolle kenkien kuuluvan ystävälleen, jonka äiti oli kenkäkuvan nähdessään kehunut tämän sinisiä kenkiä. Ystävä oli lähettänyt kuvan Coulthardille, joka päätti jakaa hämmentävän kuvan eteenpäin.

Facebook-ryhmässä kiistelläänkin nyt kiivaasti kenkien väristä.

"Mitä ihmettä. Aiemmin näin harmaata ja luin kommentteja, joissa luki, että väri muuttuu, ja ajattelin, että "niin varmaan". Nyt näen sen vaaleanpunaisena!"

"Mielestäni ne olivat harmaan ja mintun väriset, ajattelin, että menkää eteenpäin. Sitten keskityin käteen ja se (lenkkari) kirjaimellisesti muuttui valkoiseksi ja vaaleanpunaiseksi silmieni edessä. Kello on yksi aamulla ja tämä sekoitti minut."

"Kuulostaa hullulta, mutta näen sekä vihreää ja harmaata että vaaleanpunaista ja valkoista."

Coulthardin mukaan kengät ovat todellisuudessa vaaleanpunaiset valkoisine tehosteineen.

Lähteet: Metro, The Sun

***

Juttua muokattu 4.1.2021 klo 12.51: vaihdettu upotus toimivaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja