Härän kesähoroskooppi 2018

Kaikki uusi ja erilainen vetää sinua tänä kesänä voimakkaasti puoleensa. Se voi saada sinut ottamaan ihmissuhteissa riskejä, jollaisia et ole koskaan aikaisemmin uskaltanut ottaa.

Joskus ihmissuhde vaatii paljon aikaa kehittyäkseen. Tänä kesänä voi kuitenkin olla toisin. Jotkut härät tuntevat sisimmässään jo heti jonkun tavattuaan, että tämän ihmisen kanssa he voivat viettää vaikka koko loppuelämän – ja mikä parasta, tunne on molemminpuolinen.

Heinäkuussa romanssi voi roihahtaa

Joidenkin härkien tunteita taas saattavat heinäkuun helteet lämmittää niin paljon, että voit alkaa nähdä jonkun ystäväsikin romanttisessa valossa. Sinä voit myös toimia amorin apulaisena jollekin toiselle ystävällesi, joka ei ehkä itse osaa tai uskalla lähestyä ihastuksensa kohdetta.

Sinulle se on paljon helpompaa varsinkin, kun tällä kertaa kyse ei ole sinun omasta ihastuksestasi.

Härän juhannustaika

Kahmaise juhannusyönä laukkusi pohjalta kasa kolikoita ja laske ne. Jos ne riittävät kahteen drinkkiin, tarjoa drinkki jollekulle. Hänestä voi tulla puolisosi.

Panosta parisuhteeseen

Parisuhteessa elävillä härillä on viime aikoina ehkä ollut hieman luottamusongelmia kumppaniaan kohtaan. Kesällä teillä on onneksi aikaa panostaa enemmän parisuhteeseenne. Yhdessäolo ja lomailu ilman stressiä tekevät suhteelle todella hyvää. Myös yhteisten lomamatkojen aikana suhde vahvistuu, kun arkiset huolet jäävät kauaksi kotiin.

Kesälomalla sinulla on tavallista enemmän aikaa tavata myös muuta perhettäsi ja sukulaisiasi. Se auttaa sinua vahvistamaan yhteyksiäsi ihmisiin, joiden kanssa sinulla kuitenkin viime kädessä on enemmän yhteistä kuin kenenkään muun maailmassa.

Kesän kuluessa sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin myös itseesi. Voit miettiä, mitä oikeasti haluat elämältäsi. Jo elokuussa voit huomata saavasi jotakin sellaista, mistä et ole aiemmin osannut edes unelmoida. Ehkä juuri siksi se tuntuukin aivan erityisen uudelta ja ihanalta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja