Hannes Hyvöseltä koskettava kirjoitus Netta-rakkaalleen: "Meidän elämä on muuttunut"

Rakastunut ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen odottaa luottavaisin mielin ensi vuotta Netta-rakkaansa kanssa.

Naimisiin ensi vuonna menevä Hannes Hyvönen julkaisi rakkautta huokuvan yhteiskuvan kihlattunsa Netta Suikkasen kanssa Instagram-tilillään. Mies kirjoittaa kuvatekstissä, miten onnellinen hän on rakkaansa vierellä.

– Meidän elämä on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana paljon, ollaan opeteltu elämään suhteessa, mistä ollaan molemmat aina haaveiltu, Hyvönen toteaa.

Gladiaattorit -sarjassa mukana ollut Hyvönen kertoo pariskunnan kokeneen paljon isoja asioita yhdessä. Miehen mukaan molemmat ovat ottaneet isoja askeleita omia unelmiaan kohti ensi vuotta varten.

– Vaikka osa unelmista on henkilökohtaisia, niin me mennään niitä kohti yhdessä, en ole koskaan kokenut vastaavaa, ja se on jotain aivan uskomatonta.

– Netta mä rakastan sua yli kaiken, ja oon niin kiitollinen, että saan kulkea sun rinnalla kohti meidän omia ja yhteisiä unelmia, Hyvönen päättää herkän kirjoituksensa.

Kaksikko paljasti sosiaalisessa mediassa suunnittelevan kesähäitä. Hyvösen kihlattu on jääkiekkovalmentaja Kai Suikkasen tytär.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja