Hannes Hyvönen sai Ruotsissa asuvat poikansa jouluksi Suomeen – ex-jääkiekkoilija ikuisti kauniin hetken heidän kanssaan

6:54
Hannes Hyvönen kertoo Possessa, kuinka hänet pakotettiin syömään kourallinen pillereitä pelatessaan Venäjällä – ex-jääkiekkoilijan teko aiheutti hänelle lopulta potkut

Hannes Hyvönen julkaisi sosiaalisessa mediassa suloisen yhteiskuvan poikiensa kanssa. 

Ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen on saanut kaksi Ruotsissa asuvaa poikaansa jouluksi kotiinsa Ouluun. Hyvönen julkaisi Instagram-tilillään jälleennäkemisen kunniaksi hurmaavan yhteiskuvan. 

–  Nyt on hyvä olla, pojat kainalossa ja kohta joulukinkku uunissa, Hyvönen kirjoittaa. 

Hyvönen kirjoitti muutama päivä sitten Instagram-kuvansa yhteydessä poikien tulosta. 

– Viikko enää jouluaattoon ja 4 yötä siihen, kun mun pojat tulee. Oon odottanut tätä hetkeä enemmän kuin mitään muuta, Hyvönen kirjoittaa. 

Kipukohtia

Hyvönen avasi elämäänsä ja sen kipukohtia syksyllä ilmestyneessä Häkissä – Hannes Hyvösen tarina (WSOY) -elämäkertateoksessaan. Hän puhuu siinä avoimesti ongelmistaan päihteiden kanssa. 

Hyvönen teki komean uran jääkiekkoilijana. Hän nousi NHL:ään ja maajoukkueeseen asti. Uran jälkeen hänen oli kuitenkin vaikea saada elämästä kiinni.  Hän lopetti uransa vuonna 2012. 

Uran jälkeen Hyvönen jäi Ruotsiin Karlstadiin, jossa hänen ex-vaimonsa ja kaksi lastaan asuivat.  

Arki täyttyi päihteidenkäytöstä, ja säästötkin alkoivat huveta. Töitä ei ollut näköpiirissä, ja hän tunsi olonsa yksinäiseksi.  

Hyvönen soitti itkuisen puhelun siskolleen Helille.  

– Haluaisin tappaa itseni, hän tunnusti. 

Sittemmin Hyvönen on saanut elämänsyrjästä kiinni.

Uusi ura

Hän asuu nykyisin kotikaupungissaan Oulussa ja on kihloissa Netta Suikkasen kanssa. Hyvönen ja personal trainerina työskentelevä Suikkanen kihlautuivat vuonna 2018 ja heidän oli tarkoitus juhlia kesähäitä vuoden 2020 aikana. Keväällä Hyvönen kertoi kuitenkin, että pari oli monien muiden hääparien tapaan päättänyt lykätä häitään koronapandemian takia.

Hyvönen opiskelee Rovaniemellä valmentajan ammattitutkintoa. Lisäksi hän valmentaa kotijoukkuessaan Kärpissä. 

Hyvösellä on neljä lasta. Hän kertoi Seura-lehden haastattelussa syyskuussa, että tyttäret, vanhempi nyt 21- ja nuorempi 18-vuotias, asuvat Suomessa. 16- ja 11-vuotiaat pojat asuvat äitinsä kanssa Ruotsissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja