Hanna Sumari teki hauskan paljastuksen Suomen kaunein koti -ohjelman kulisseista: "Se tapahtuu aina jossain tienposkessa"

Hanna Sumari paljastaa, mitä tv-ohjelman kuvaaminen vaatii.

Suomen kaunein koti -ohjelman tuomari Hanna Sumari paljastaa, mitä ohjelman kulisseissa todella tapahtuu. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa seisoo hiekkatien laidalla kaksi sateenvarjoa käsissään. 

Sumarin takana on kova tohina, sillä hänen mekkonsa kaulukseen asennetaan mikrofonia. Sumarin taakse pysäköidyn auton takakontti ja ovet ovat auki ja auton ympärillä hääräilee ihmisiä. 

– Suomen kauneinta metsästämässä. Näin me tehdään se homma - mikrofonit laitetaan valmiiksi parin kilsan päässä kohteesta, ettei me nähdä mitään paikasta etukäteen, Sumari kertoo kuvan yhteydessä.

– Laitan myös kuvausvaatteet vasta silloin päälleni, ettei ne rypisty kurttukasoiksi. Ja se tapahtuu aina jossain tienposkessa. Onni ettei kukaan ohiajava ole vetänyt ojaan, kun meikä on alusvaatteisillaan. No, Suomen suvessa välillä sataa, mutta ei se haittaa. (Haittaa se. Oon ihan jäässä) 

Sumari kertoi hiljattain sairastuneensa borrelioosiin. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan käsivarrestaan, johon oli ilmestynyt iso punainen jälki.

– Voittoarpa borrelioosiarpajaisissa. Antibiootit aamiaiseksi, lounaaksi ja iltapalaksi, Sumari kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat