Hanna Kinnunen palaa roolihahmonsa saappaisiin – muistatko vielä, miten Salla poistui Salkkareista?

19:19

Hanna Kinnunen palaa ensi kesänä nähtävässä Salkkareiden 10-osaisessa tv-sarjassa Pihlajasatu Sallan saappaisiin.

Salattuihin elämiin palaa liuta runkosarjasta poistuneita hahmoja. Ensi kesänä nähtävä uusi tv-sarja Pihlajasatu on kymmenosainen tarina siitä, jos asiat olisivat menneet toisin kuin runkosarjassa.

Olisiko elämässä kaikki paremmin, jos olisi joskus valinnut toisin kuin miten tuli valinneeksi?

Sarjassa tullaan näkemään myös Hanna Kinnusen näyttelemä Salla, joka poistui sarjasta 15. tammikuuta 2010 esitetyssä jaksossa.

Sallan ja Ismon suhde on jäänyt monille katsojille mieleen myrskyisenä. Suhde eteni niin pitkälle, että pari päätti mennä naimisiin ja Salla otti Ismon sukunimen käyttöönsä.

Parin yhteiselo alkoi vauhdikkaasti, kun häävastaanotolla tapahtui räjähdys, jonka seurauksena Sallan luultiin kuolleen. 

Nainen kärrättiin jo ruumishuoneelle, mutta kuin ihmeen kaupalla Salla heräsi. Onnellinen Ismo palasi yhteen Sallan kanssa.

Pian heille tuli kuitenkin erimielisyyksiä Sallan mustasukkaisuuden vuoksi, ja lopulta he päättivät erota. Eron jälkeen Salla heitti hyvästit Pihlajakadulle. Hän lähti laulaja Ressu Redfordin matkaan laulaen artistin tunnettua kappaletta Taas aurinko nousee.

​​​​​​​

Vaikka Salla siirtyi historiaan jo kuusi vuotta sitten, yhdistetään Kinnunen yhä herkästi roolihahmoonsa. 

– Yllättävän paljon ihmiset vieläkin muistelevat Sallaa. Juuri viimeksi joulun alla sellainen noin 11-vuotias poika sanoi minulle, että eikö Salla voisi tulla takaisin sarjaan. Ajattelin mielessäni, että ethän sinä ole edes syntynyt, Kinnunen naurahtaa. 

Hanna Kinnunen sanoi jo vuosi sitten tammikuussa MTV Viihteen haastattelussa, että jos kutsu sarjaan kävisi, niin hän lähtisi mielellään mukaan. 

– Minulla on ollut sellainen intuitio, että Salla tulisi pyörähtämään pyörremyrskyn lailla Pihlajakadulla. Se että tämä tuli nyt, tuli minullekin täytenä yllätyksenä, Kinnunen kertoo. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja