Hankkisitko omaan kotiisi? Tämän vuoden trendikkäin joulukuusi on musta!

Yksi tämän vuoden joulutrendeistä maailmalla ovat mustat tekokuuset, kertovat muun muassa FoxNews ja ABCNews. Mustat joulukuuset ovat myös rantautuneet jo Suomeen.

Tutun ja turvallisen vihreän tekokuusen lisäksi myös erityisesti valkoiset joulukuuset ovat kasvattaneet suosiotaan ihmisten kodeissa. Tosin myös erikoisemman väriset joulukuuset ovat ilmestyneet markkinoille, kuten vaikkapa Yhdysvaltojen presidentin puolison Melania Trumpin kohua herättäneistä verenpunaisista kuusista voi huomata.

Punainen ei kuitenkaan ole tämän vuoden trendikkäin joulukuusten väri. Useat amerikkalaismediat paljastavat, että joulun 2018 trendikkäin kuusi on musta!

Tekokuusen sijaan sittenkin oikea? Katso alla olevalta videolta vinkkejä, miten kuusen saa säilymään mahdollisimman hyvin! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

Joulukuusikauppa käy taas kuumana – miten kuusen saa säilymään hyvänä? 6:20

Haut ja myynti kasvussa

Yhdysvaltalainen nettikauppa Wayfair kertoo, että tänä vuonna sen sivuilta on haettu mustia joulukuusia jopa 70 prosenttia enemmän viime vuoteen verrattuna.

Wayfarin edustaja kertoo FoxNewsille, että mustien joulukuusten kuvat alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa jo viime vuonna, ja erikoiset kuuset alkoivat kasvattaa vetovoimaansa kuluttajien joukossa. Tänä vuonna mustista kuusista on tullut Yhdysvalloissa villitys.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Wayfair kertoo, että heillä on jopa sata erilaista mustaa joulukuusivaihtoehtoa nettikaupassaan.

Treetopia-verkkokaupan mukaan mustien joulukuusten myynti on kasvanut 16 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Heillä mustat kuuset ovat tällä hetkellä neljänneksi suosituimpia kuusia vihreiden, valkoisten ja hopeisten kuusten jälkeen.

Esimerkiksi Instagramissa englanninkielisellä musta joulukuusi -hashtagilla on jo merkattu yli 9 000 kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mustat joulukuuset ovat kuin pikkumustamekko"

Perinteisesti trendit ovat rantautuneet maailmalta Suomeen hiukan jälkijunassa. Kerroimme esimerkiksi puolikkaan joulukuusen nousseen trendiksi Yhdysvalloissa vuonna 2016. Tänä vuonna hämmentävä tuote on taas valloittanut Suomen.

Jos mustat joulukuuset tekivät kuitenkin jo vaikutuksen ja haluaa pysyä uusimman trendin aallon harjalla, voi tummia kuusia ostaa Suomessa jo ainakin Clas Ohlsonin, Tuontitukun, HobbyHallin ja Kärkkäisen verkkokaupoista.

– Mustat kuuset ovat helppo seuraava askel jollekin, joka haluaa laajentaa yli vihreiden ja valkoisten [kuusten]. Mustat joulukuuset ovat kuin pikkumustamekko, ne sopivat kaiken kanssa. Ne voi koristella ornamenteilla ja värikkäillä somisteilla tai ne voi pitää klassisina ja hienostuneina, Treetopian brand ambassador Jennifer Perkins kuvaa.

Katso poimintoja näyttävistä kuusista alta:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: FoxNews, ABCNews, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat