Mainos

Hanki kännykkääsi hääsovellus, pääset juhlapäivänä vähemmällä

Jos sinulla ei ole varaa palkata hääsuunnittelijaa, turvaudu teknologiaan. Nämä vinkit vähentävät morsiamen stressiä, Female First uutisoi.

Hääpäivän tulisi olla yksi elämäsi onnellisimmista. Joskus hääjärjestelyt voivat stressata morsianta kuitenkin niin paljon, että ylimääräinen stressi purkautuu juhlapäivänä. Näillä vinkeillä sanot kaaokselle näkemiin.

Listat

Listat ovat pelastuksesi. Muista tehdä lista aivan kaikesta, mitä sinun pitäisi saada tehtyä ennen juhlapäivää ja sen aikana.

Kaaso

Vaikka polttareiden järjestäminen on kaason suurin vastuualue, älä epäröi pyytää häneltä apua muutenkaan.

Hääsuunnittelupäiväkirja

Jos kukkarossasi on ylimääräistä kahisevaa, hääsuunnittelijan palkkaaminen voi olla pelastuksesi. Voit syytää hänen vastuulleen kaikki juoksevat asiat. Jos sinulla ei ole varaa hääsuunnittelijaan, osta hääsuunnittelupäiväkirja. Hääsuunnittelupäiväkirja kertoo sinulle puolestasi, koska on aika tehdä mitäkin. Näin pysyt aikataulussa, oli sitten kysymys kutsujen lähettämisestä tai ruoan tilaamisesta juhliin.

Sovellukset

Ole nykyaikainen ja hanki puhelimeesi sovellus, joka helpottaa häiden organisointia. Apua löytyy niin kutsujen, aikataulujen kuin muistutustenkin suhteen. Jotkut sovellukset toimivat kuin hääsuunnittelupäiväkirja, eli ne auttavat sinua järjestämään juhlat alusta loppuun.

Ystävät ja perhe

Perhe on korvaamaton apu häiden järjestelyssä. Äitisi on luultavasti enemmän kuin iloinen saadessaan auttaa sinua. Mitä isompi perheesi on, sitä enemmän auttavia käsiä on.

Katso Shannen tahtoo naimisiin -sarjan edellinen jakso

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Female First

Kuva: Shutterstock

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja