Hän oli Jonne Aaronin salattu ex-avovaimo – katso

Negativen keulakuva seurusteli yhdeksän vuoden ajan itseään kuusi vuotta vanhemman kaunottaren kanssa, joka oli itsekin julkisuudessa leffaprojektin myötä.

Jonne Aaronin pitkä parisuhde päättyi kesän aikana avovaimon päätöksestä. Suhteen päättyminen tuli sympaattiselle ja ystävälliselle Jonne Aaronille täydellisenä yllätyksenä, sillä elokuussa 28 vuotta täyttävä laulaja on viettänyt melkein koko aikuisikänsä kyseisen naisen kanssa.

Jonne Aaronin ja Tiina-nimisen tummaverikön seurustelu ei ole ollut mikään salaisuus rockpiireissä, vaikka laulaja ei julkisuudessa poseerannut koskaan avovaimonsa kanssa. Pankkialalla nykyisin työskentelevä Tiina on itsekin ollut julkisuuden valokeilassa 2000-luvun puolivälissä paljon julkisuutta saaneen Star Wreck -elokuvan myötä.

Tampereelta kotoisin oleva Tiina näytteli Star Wreck: In the Pirkinning -elokuvassa yhtä naispääosaa, luutnantti Ruoskaa. Virallisilla kotisivuilla on mallinmitoissa olevasta kaunottaresta useita kuvia, joissa Tiina esiintyy nahkaisessa minihameessa ja seksikkäissä saappaissa. Kaunotar on hyvin esillä myös elokuvan virallisilla kotisivuilla.

(MTV3)

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja