"Hän näyttää maailman tylsistyneimmältä naiselta" – tässäkö kaikkien aikojen samaistuttavin yökerhokuva?

6:22

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt edinburghilaisesta yökerhosta otettu hulvaton kuva, jonka kuvaillaan olevan yksi kaikista samaistuttavimmista internetin otoksista.

Katso yllä olevalta videolta baarimestarin helpot drinkkivinkit!

Baarikuvaajan otoksesta on tullut sosiaalisessa mediassa viraali.

Skotlantilaisesta Bourbon-yökerhosta otetussa kuvassa ruutupaitainen mies kumartuu todella lähelle punatoppista naista ja huutaa jotakin tämän korvaan. Nainen sen sijaan ei näytä ollenkaan vakuuttuneelta: Hän tuijottaa eteensä todella tylsistynyt ilme kasvoillaan.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viime viikolla julkaistun kuvan ovat jakaneet jo tuhannet ihmiset ja siitä ovat uutisoineet muun muassa brittimedia The Sun ja australialaismedia News.com.au.

Yksi kuvan jakanut Facebook-käyttäjä, Alex Hall, kirjoittaa kuvatekstissään epäilevänsä kuvan olevan "samaistuttavin yökerhokuva taiteen historiassa". Julkaisuun on reagoinut jo yli 20 000 ihmistä ja sitä on jaettu jo 12 000 kertaa.

"Hän näyttää maailman tylsistyneimmältä naiselta"

Ihmiset ovat yrittäneet epätoivoisesti arvailla, mitä mies voisi kuvassa naiselle sanoa.

Kuvassa poseeraava kaksikko on sittemmin löytynyt suuren huomion seurauksena. He kertovat The Sunin mukaan, että ovat todellisuudessa ystäviä ja menneet yhdessä ulos tuona iltana.

Valitettavasti kumpikaan ei kuitenkaan muista, mistä kuvassa juuri keskusteltiin.

– Hän on yksi kouluystävistäni, joten hän on todennäköisesti kyllästynyt. Hän näyttää maailman tylsistyneimmältä naiselta, kuvassa poseeraava Patrick kommentoi.

Lähteet: Facebook, The SunNews.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja