Miestä pidettiin vankina ja kidutettiin julmasti kolmen päivän ajan omassa kodissaan Saksassa – sidottiin, pahoinpideltiin, savukkeita tumpattiin korviin…

Saksassa on paljastunut julma rikos, jossa miestä pidettiin kolme päivää vankina ja kidutettiin.

Bild-lehden mukaan kaikki alkoi lauantaina, kun Puolasta kotoisin oleva 34-vuotias mies oli menossa asuntoonsa Schwerten kaupungissa läntisessä Saksassa.

Kolme miestä, iältään 23, 26 ja 28, olivat hyökänneet miehen kimppuun, pahoinpidelleet häntä ja pitäneet häntä vankinaan.

Lehden tietojen mukaan miestä oli hakattu ja potkittu, hänet oli sidottu ja häntä oli kidutettu muun muassa tumppaamalla savukkeita hänen korviinsa.

Miestä oli pidetty vankina kolmen päivän ajan kunnes poliisit saapuivat tiistaina paikalle Puolan poliisin saamien vinkkien perusteella.

– Uhri ei pystynyt kävelemään kunnolla ja hän näytti todella pahasti ruhjotulta. Uskomatonta, että täällä tapahtuu jotain tällaista, naapuri kertoo Bildille.

Rauhallisen naapuruston häirikkönaapurit

Poliisilla ei ole tarkempaa tietoa siitä, mitä epäillyt halusivat uhrista, mutta asian selvittely jatkuu.

Kolme puolalaista epäiltyä otettiin kiinni paikan päältä ja heidät on pidätetty. Lehden mukaan heitä epäillään muun muassa panttivangin ottamisesta.

Lehtitietojen mukaan sekä uhri että epäillyt työskentelivät lähellä sijaitsevassa puolalaisessa yrityksessä.

Eräs naapuruston asukas kertoo, että muuten rauhallisella asuinalueella on kolme taloa, joiden asukkaiden kanssa on ollut ongelmia. Yksi taloista on se, missä miestä pidettiin vankina. Kaikki kolme taloa on vuokrattu saman puolalaisen yrityksen työntekijöille.

– Meille muille asukkaille se on tarkoittanut sitä, että poliisi käy täällä usein heidän aiheuttamiensa pahoinpitelyjen ja melun vuoksi.

– On kauhistuttavaa, että tällaista tapahtui ihan naapurissa, emmekä huomanneet mitään, toinen naapuri puolestaan kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat