Hämmentävä hetki kuuman paikallispelin päätyttyä – huippuluotsille tuotiin kotka käsivarrelle

1:39
Maurizio Sarri otti ilon irti kotkan kanssa Lazion kaadettua Roman paikallispelissä.

Lazio juhli 3-2-voittoa kuumassa Rooman derbyssä Romaa vastaan. Lazio-luotsi Maurizio Sarrin käsivarteen aseteltiin ottelun päätyttyä seuran ikoninen kotka Olimpia.

Lazion maalintekijöinä paikallispelissä kunnostautuivat Sergij Milinkovic-Savic, Pedro Rodriguez Ledesma ja Felipe Anderson. Roman maalit tekivät Ibanez ja Jordan Veretout.

Ottelun jälkeen Roman päävalmentaja Jose Mourinho olisi halunnut onnitella Sarria, mutta tämä ryntäsi kohti joukkueensa kannattajaryhmää. Sarri sai seurakseeen arvovaltaisen edustajan, kun reilun vuosikymmenen seuran matkassa ollut Olimpia-kotka aseteltiin hänen käsivarteensa.

Olimpia-kotka on ollut seuran matkassa vuoden 2010 syyskuusta lähtien. Se tavanomaisesti lentää ennen ottelun alkua Rooman olympiastadionin yllä. 

– Olimpia nukkuu Formellon harjoituskeskuksessa niin lähellä huonettani, että kuulen sen joskus, Sarri kertoi ottelun jälkeen.

Sarri siirtyi Lazion peräsimeen kesäkuussa. Lazio on kuuden pelatun kierroksen jälkeen sarjassa kuudentena 11 pisteellä. Eurooppa-liigassa se hävisi avauspelinsä vieraissa turkkilaiselle Galatasaraylle 0-1.

Katso pääkuvan videolta Sarrin juhlintaa kotkan kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja