Hamiltonilta synkkä näkemys Mersun tilasta – “Olemme toiseksi tai kolmanneksi nopein talli”

Mercedes-tallin hallitseva F1-sarjan maailmanmestari Lewis Hamilton myöntää, että uran viidennen mestaruuden voittaminen tällä kaudella on kovan työn takana.

Hamilton onnistui kaventamaan Shanghain värikkäässä kisassa mestaruusjahtia johtavan Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettelin etumatkan yhdeksään pisteeseen, mutta hallitseva mestari odottaa kauden olevan saksalaistallille sen toistaiseksi kovin haaste.

– Kuka tietää, mitä kausi tulee meille tarjoamaan? Jos asiat jatkuvat nykyisellään, niin voittaminen tulee olemaan erittäin vaikeaa. Jos saamme silti tilaisuuden ja onnistumme siinä, niin se merkitsee meille vieläkin enemmän, koska kausi on edellisiä vaikeampi, Hamilton muotoili Sky Sportsin mukaan.


Kauteen suurimpana mestarisuosikkina lähtenyt Hamilton jahtaa kolmen ajetun osakilpailun jälkeen yhä avausvoittoaan, mutta brittikuski ei tästä huolimatta ole muuttanut tavoitettaan uransa viidennestä maailmanmestaruudesta.

– Tavoitteeni on yhä sama, mutta viikonloppu kertoi selkeästi, että emme ole nopeimpia. Olemme menettäneet Melbournen jälkeen suorituskykyä, mikä vain korostui tänä viikonloppuna. Tällä hetkellä olemme toiseksi tai kolmanneksi nopein talli, joten meillä riittää parannettavaa. Se ei kuitenkaan ole mahdotonta, Hamilton summasi.

Lue myös:

    Uusimmat