Hamilton toiveikkaana: "Tämän kauden mestaruus merkkaisi enemmän"

Formula ykkösten nelinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton sanoo, että tämän kauden maailmanmestaruus merkitsisi hänelle enemmän kuin neljä aikaisemmin voitettua.

Video: Pitstop-ohjelmassa käydään läpi Kiinan GP:n puheenaiheet.

F1-sarjaa viime vuosina dominoineen Mercedeksen alkukausi on ollut odotuksiin nähden vaisu. Talli ei ole voittanut kolmesta ensimmäisestä kisasta ainuttakaan ja Hamilton on pudonnut yhdeksän pisteen päähän MM-sarjaa johtavasta Sebastian Vettelistä.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Vielä Australian GP:ssä Hamilton ajoi paalulle yli puolen sekunnin erolla, mutta sen jälkeen on menty Ferrarin ja Vettelin komennossa.

Hamilton on viime kisojen yhteydessä valittanut Mercedeksen pudonneen pois valtaistuimelta, mutta uskoo nousun edelleen olevan mahdollista, vaikka hän sanookin mestaruuden uusimisen olevan hankalaa.

- Jos jatkamme tällä tavalla, niin mestaruuden voittaminen tulee olemaan vaikeaa. Tämän kauden mestaruus merkkaisi minulle enemmän kuin neljä aikaisempaa, Hamilton totesi readmotorsport.comin mukaan.

- Olemme tällä hetkellä toiseksi tai kolmanneksi nopein talli. Meidän täytyy parantaa eikä sekään ole mahdotonta. Mercedes on näyttänyt voimansa vuosien saatossa, Hamilton jatkoi.

F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Azerbaidzhanissa.

Lue myös:

    Uusimmat