Vettel uskoo vielä mestaruuteen: “Olen todistanut sen neljä kertaa”

Ferrari-tallin Sebastian Vettel vakuuttaa uskovansa vielä mahdollisuuksiinsa kääntää F1-kauden mestaruustaistelu edukseen.

Mercedeksen Lewis Hamilton repäisi Singaporessa eron Vetteliin jo 40 pisteeseen. Vettel vakuuttaa silti omaansa mestaruustaistelussa ne kaikki aseet, joilla tilanne voidaan kääntää loppukauden kisoissa hänelle suotuisaksi.

– Ensinnäkin uskon siihen, koska pystyn siihen. Olen todistanut sen neljä kertaa. Toiseksi meillä on auto, jota osaan käyttää ja joka on samalla viivalla Mercedeksen kanssa.

– Kolmas sija Singaporessa ei auttanut, mutta voimme vain voittaa itsemme. Se on hyvä lähtökohta. Minusta voi yhä tulla mestari omin avuin, joten aion jatkaa taistelua, Vettel vakuutti saksalaiselle Sport Bildille.

Saksalaiskuski painottaa, ettei hän aio loppukaudesta muuttaa tyyliään kilpailla.

– Ajotyylini on jo antanut minulle neljä maailmanmestaruutta ja 52 osakilpailuvoittoa. Tiedän sen, että riskien ottaminen merkitsee sitä, että joskus jotain voi mennä pieleen. Jos kuitenkin annat pelon sanella tekemisiäsi liikaa, niin se lamauttaa sinut.

Ayrton Senna sanoi kerran, että jos en voi ajaa edessä olevaan aukkoon, niin silloin en ole enää kilpakuljettaja. Tästä voin olla vain samaa mieltä, Vettel kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat