Haluatko viedä nautinnon äärimmilleen? 7 parasta hetkeä harrastaa seksiä!

Seksin harrastaminen on ihanaa, mutta on kuitenkin olemassa 7 aivan hurmaavan mahtavaa hetkeä hypätä kumppanin kanssa punkkaan.

Seksin harrastaminen kannattaa joskus ajoittaa tiettyyn ajankohtaan. 

Ennen tärkeää presentaatiota

Tutkimusten mukaan seksi rentouttaa, alentaa verenpainetta ja vähentää stressiä. Eräässä hieman yksityiskohtaisemmassa tutkimuksessa huomattiin, että ennen esitystä seksiä harrastaneet henkilöt stressasivat huomattavasti vähemmän.

Aamulla

Aamu on yksi parhaimmista ajoista harrastaa seksiä, sillä aamulla testosteronitasot ovat korkeimmillaan. Seksi lisää myös positiivista mieltä tuottavan oksitosiinihormonin tasoja kehossa.

Taudin hiipiessä

Lukuisat tutkimukset osoittavat, että seksin harrastaminen parantaa vastustuskykyä. Seksi onkin hyvä tapa valmistautua flunssakauteen, koska on mahdollista että säästyt kokonaisuudessaan seuraavalta flunssa-aallolta.

Kaksi viikkoa ennen kuukautisia

Tuoreessa tutkimuksessa havaittiin, että klitoris paisuu jopa 20 prosenttia suuremmaksi kaksi viikkoa ennen kuukautisia. Tämä kieliikin sitä, että orgasmin saavuttaminen onkin juuri tällöin helpompaa kuin normaalisti.

Treenin jälkeen

Seksiä kannattaa harrastaa treenin jälkeen, koska tällöin halut ovat muutoinkin korkeammalla kuin normaalisti. Kuntoilun jälkeen mielikuva omasta kehostaan on yleensä positiivisempi kuin muutoin ja myös tämä lisää seksin mielekkyyttä.

Huonon päivän jälkeen

Haluatko rentoutua huonon päivän jälkeen? Kappas vaan, siihenkin seksin harrastaminen on oikein huikea vaihtoehto. Erään tutkimuksen mukaan esimerkiksi seksin harrastaminen tai ihan kädestä pitäminen auttavat parantamaan mielialaa.

Säikähtämisen jälkeen

Pelottavan elokuvan tai muutoin adrenaliinia pumppaavan hetken jälkeen on hyvä harrastaa seksiä, sillä silloin seksi tuntuu entistä paremmalta.

Lue myös:

    Uusimmat