Haluatko seksiä, mutta et suhdetta? Näin se sujuu turvallisesti

Hyvää seksiä saadakseen ei välttämättä tarvitse olla parisuhteessa, mutta ihan kenen tahansa petiin ei kannata hypätä.

Joskus voi tehdä mieli hyvää seksiä ilman sitoutumispakkoa. Sehän sopii, mutta muutama asia on syytä ottaa huomioon.

Älä kelpuuta ketä tahansa

Jotta yhden illan juttu sujuu tyylipuhtaasti, on tärkeää tuntea fyysistä vetoa uuteen kumppaniin, mutta samalla olla tuntematta mitään henkistä yhteyttä hänen kanssaan. Ethän ole etsimässä Sitä Oikeaa, joten pidä huoli, ettei mies ole sellainen, jolta ruikutat jälkeenpäin parisuhdetta.

Seksi tyypin kanssa, jonka tiedät etukäteen, voi olla turvallisempaa kuin satunnaisen baarituttavuuden kanssa vietetty kuuma yö. Esimerkiksi kaverin kaveri, johon törmäät kotibileissä, voi olla hyvä vaihtoehto yhden illan jutulle.

Kenen punkka?

Jos sinulla on kämppis tai asut vielä vanhemmillasi, voi tuntua mukavalta suunnata miehen kämpille. Ilmoita kuitenkin jollekulle, mihin olet menossa ja laita vaikka ystävällesi viestillä miehen osoite, jos vain mahdollista.

Jos sinulla ei ole mitään käsitystä siitä, missä tai millaisella asuinalueella tai kenen luona mies asuu, on ehkä parasta, että viet hänet omaan kotiisi.

Turvallisuus ennen kaikkea, hauskuus vasta sitten

Tärkein muistettava asia on kondomin käyttö. Vaikka luottaisit mieheen kuinka paljon tahansa, käske hänen ottaa kumi käyttöön.

Kun vain sukupuolitaudeilta suojaudutaan, voi seksi suhteellisen tuntemattoman miehen kanssa olla mahtavaa. Se voi nimittäin olla hyvä sauma kokeilla jotain uutta. Jos tiedät, ettet näe miestä enää, voit huoleti kokeilla uusia asentoja ja tekniikoita ilman lamaannuttavaa suorituspainetta.

Kun aamu sarastaa...

Jos mies tulee sinun luoksesi, on ehkä hyvä miettiä jo illalla sitä, miten saat häädettyä miehen aamulla sängystäsi. Kerro hänelle vaikka, että joudut menemään aikaisin aamulla töihin, joten teidän kummankin pitää herätä kellon soittoon.

Jos menit harrastamaan petijumppaa miehen luokse, vastusta halua hiipiä ulos ennen miehen heräämistä. Se on tökeröä ja epäkunnioittavaa käytöstä naiseltakin. Odota, että mieskin heräilee, kiitä häntä mahtavasta yöstä ja kerro, että sinun pitää lähteä. Jos hän pyytää sinua jäämään aamupalalle, kieltäydy kohteliaasti, jotta kaikille on selvää, että juttunne kesti vain yhden yön.


LUE MYÖS:


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja