Haluatko polttaa rasvaa? Muista joka aamu nämä neljä sääntöä

Aterioiden väliin jättäminen ei ole koskaan hyvä idea ja etenkään aamiaista ei kannata unohtaa.

Aamiainen on päivän tärkein ateria erityisesti laihduttajille, sillä päivän ensimmäinen ateria käynnistää aineenvaihdunnan ja auttaa polttamaan kaloreita pitkin päivää. Monipuolinen ja täyttävä aamiainen pitää sinut myös kylläisenä pidempään, jolloin et sorru niin helposti napostelemaan ylimääräisiä herkkuja.

Pidä mielessäni nämä neljä sääntöä, jos haluat laihtua ja polttaa rasvaa:

1. Syö aamiainen tunnin sisällä heräämisestäsi

Myös aamiaisen oikea ajoittaminen on tärkeää painonpudotuksen kannalta. Aamiainen kannattaa syödä tunnin sisällä heräämisestä, jotta varmistat myös aineenvaihduntasi toimivuuden.

2. Unohda sokeri, syö proteiinia

Älä turvaudu pannukakkuihin ja vadelmahilloon, sillä turhat sokerit aiheuttavat ainoastaan hetkellisen energiapiikin. Syö aamupalalla proteiineja, kuten kananmunia, jogurttia ja täysjyvää. Näillä ruoilla jaksat pidempään, etkä sorru mässäilemään herkkuja.

3. Syö vähintään 8 grammaa kuituja

Avain onnistuneeseen painonpudotukseen piilee ruoissa, jotka pitävät sinut kylläisenä. Päivän ensimmäisen aterian pitääkin siis olla kuitupitoinen! Kuidut pitävät aineenvaihduntasi käynnissä.

4. Tarkkaile kalorimääriä

Riippuen hieman painonpudotustavoitteistasi sekä loppupäivän aterioistasi, hyvä kalorimäärä aamiaiselle on noin 300-600 kilokaloria. Älä siis herkuttele korvapuusteilla vaan valitse lautasellesi monipuolisesti kevyitä aineksia.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat