Haluatko pitää Facebookin viestisovelluksen? Näin korvaavan sovelluksen voi kiertää

Facebookin ilmoitus korvata viestit-sovellus uudella Messenger-sovelluksella älypuhelimissa on närkästyttänyt sosiaalisen median käyttäjiä. Sanomalehti Guardian kertoo, että Messenger-sovelluksen voi kaikesta huolimatta kiertää ja jatkaa vanhan viestisovelluksen parissa.

Applen iPhonen ja Android-puhelimien käyttäjien on kuitenkin aloitettava ladata Messenger-sovellusta sovelluskaupasta. Sovellusta ei pidä kuitenkaan ladata loppuun asti. Esimerkiksi siirtyminen sovelluskaupan muihin osioihin keskeyttää latauksen. Myös sovelluksen poistaminen jälkikäteen auttaa asiaan. Näin viestit-toiminto pysyy osana Facebookin puhelinsovellusta - ja kenties mikä parhainta - Facebook ei enää patista ilmoituksillaan vaihtamaan uuteen Messenger-sovellukseen.

Guardian kuitenkin varoittaa, että on syytä toimia nopeasti. Facebook voi tehostaa sovelluksiaan, jotta Messenger-palvelu latautuisi varmemmin puhelimiin.

Miten sinä kierrät heikosti toimivia tai epäkäytännöllisiä sovelluksia? Kerro asiasta kommenttikentässä tai MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat