Hallitseva maailmanmestari poliisin tutkintaan – vaati videolla naiselta seksuaalista tekoa huumeita vastaan

Kansainvälisen nyrkkeilyliiton WBO:n keskisarjan hallitseva maailmanmestari Billy Joe Saunders on lähellä menettää lisenssinsä julki tulleiden kohuvideoiden myötä, kertoo The Sun

Videolla tiistain iltakymmenen Tulosruutu.

Saunders on videoilla liikenteessä ystäviensä kanssa. Ensimmäisellä videolla hän vaatii ohikulkevalta naiselta seksuaalista tekoa 150 punnan (169 euroa) arvosta crackiä vastaan. Hän myös provosoi naista lyömään ohikulkijaa vastineeksi huumeista. Saunders vetosi naiseen toteamalla, että ohikulkija on pedofiili, ja että siksi tätä tulisi lyödä. 

Naisen lyönnin jälkeen Saunders sanoo naiselle, että ei tämä ole oikeasti pedofiili. 

Toisella videolla hän huutaa kadulla kulkevaa naista prostituoiduksi ja kysyy häneltä, miksi hän on myymässä itseään kadulla. Saunders sanoo itseään alaikäiseksi ja kysyy naiselta, miksi tämä tarjoaa hänelle seksiä.

Saunders sanoo naiselle videon päätteeksi, että he eivät halua sukupuolitauteja. 

Britannian nyrkkeilyliitto ja poliisi tutkivat nyt tapausta. Liiton mukaan heillä on valta vaikuttaa Saundersin nyrkkeilylisenssiin. 

– Olemme tietoisia siitä, että video, jolla naiselle tarjotaan huumeita seksiä ja väkivaltaa vastaan, kiertää tällä hetkellä julkisuudessa. Tutkimme tapausta, ja yritämme saada kaikilta tällä sairaalla videolla esiintyviltä asianosaisilta vastaukset tapahtuneeseen, kerrotaan Nottinghamshiren poliisin tiedotteessa.

Saunders oli vain kuukautta takaperin otsikoissa, kun hän oli heittänyt kanan raskaansarjan maailmanmestaria Deontay Wilderia päin. 

Britin on tarkoitus otella Demetrius Andradea vastaan 20. lokakuuta. Saunders on pyytänyt anteeksi videoiden tapahtumia. 

Lue myös:

    Uusimmat