Mainos

Hakkarainen sukupuolineutraalista avioliittolaista: "Menkää valistamaan muslimeja, että menevät keskenään naimisiin"

Eduskunnassa on puhuttu sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseen tähtäävästä vasta-aloitteesta. Teuvo Hakkarainen (ps.) yhdisti puheenvuorossaan maahanmuuton ja sukupuolineutraalin avioliittolain.

Aito avioliitto -kansalaisaloite haluaa säilyttää avioliiton miehen ja naisen välisenä liittona. Edellinen eduskunta hyväksyi sukupuolineutraalin avioliittolain loppuvuodesta 2014 äänin 101–90. Lain on määrä tulla voimaan ensi vuoden maaliskuussa.

– Jumala loi Aadamin ja Eevan, ei Aadamia ja Eeroa. Ihmiselämä lähti kulkemaan näin päin. Täällä on siteerattu Vitsbackaa ja hivuttautumista ja sitä, miten se tapahtui.

– Silloin kun melskaaminen homoliittolaista alkoi, me kansalaiset jouduimme massivisen ja ilmeisesti organisoidun sähköpostitulvan kohteeksi. Ei tuntunut kovin mukavalta. Niitä tuli yötä päivää, Hakkarainen sanoi.

Hakkarainen huomauttaa, että tällä tavalla maailman historiassa on hivuttauduttu ennenkin.

– Muistetaan bolsevikit. Se oli pikkuinen porukka. He puhuivat rakkaudesta, solidaarisuudesta.

Hakkarainen huomauttaa, että jos perusarvot mätänevät, mikä on lopputulos. Hän ihmettelee sitä, että ihmiset, jotka kannattavat sukupuolineutraalia avioliittolakia, suhtautuvat suopeasti maahan tuleviin turvapaikanhakijoihin.

– Samat kannattajat haluavat Suomen täyteen turvapaikanhakijoita, jotka ovat miehiä enimmäkseen islamilaisista maista ja islamisteja mitä liekään. Minkähänlainen käistys heillä on sukupuolineutraalista laista? Hakkarainen sanoi.

– Ehkä nyt kannattaisi näitten kannattajien mennä valistamaan heitä, että menevät naimisiin keskenään, koska ovat suurimmaksi osaksi miehiä. Siellä saattaa tulla pikkuisen erimielisyyksiä, Hakkarainen sanoi.

Hakkarainen huomautti, että islamilaiset suhtautuvat homouteen äärimmäisenä syntinä.

– Sinne on hyvin vaikea ehkä mennä kertomaan sukupuolineutraalista laista. Ihmettelen tätä kaksinaismoraalia, Hakkarainen sanoi.

3:10

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.