Häkellyttävää sekoilua, Barcelona – Cadiz nöyryytti katalonialaisjättiä kahdella poikkeuksellisella maalilla

Tähtipelaaja Lionel Messin Barcelonan poikkeuksellisen heikosti mennyt kausi Espanjan liigassa jatkui lauantaina illalla kärsityllä 2–1-tappiolla Cadizia vastaan.

Kiusallisena seikkana molemmille joukkueille ainoa Barcelonan tilille päätynyt maali oli vastustajan omaan verkkoonsa tekemä. Cadizin Pedro Alcala yritti keskeyttää Jordi Alban syötön, mutta panikin pallon omaan maaliin ja muutti tilanteen 1–1:ksi 57. minuutilla.

Ratkaisevan maalin teki Cadizin Alvaro Negredo 63. minuutilla. Tilannetta edelsi Barcelona-puolustuksen uskomaton sekoilu. Alba sinkosi omalla alueella rajaheiton Clement Lenglet'lle, joka ei saanut helppoa palloa haltuunsa. Seuraavana vuorossa oli maalivahti Marc-Andre ter-Stegen, joka ei onnistunut yhtään paremmin. Negredo kiitti, nappasi pallon ja tuikkasi sen verkkoon.

Jo ottelun avausosuma 9. peliminuutilla oli näyte surkeasta Barcelonan puolustamisesta. Oscar Mingueza epäonnistui Cadizin kulmapotkussa puskussaan, ja pallo suuntautui suoraan kohti Barcelonan maalia. Pallo olisi mennyt ter-Stegenin käsien kautta omaan maaliin, mutta Cadizin Alvaro Gimenez ehti vielä jalkoineen väliin. Näin maali merkittiin Gimenezille.

Voit katso ottelun kaikki maalit yllä olevalta videolta.

Barcelonan tappio oli jo neljäs tällä kaudella. Joukkueen sija on vasta seitsemäs ja erotusta kärkipaikkaa pitävään Atletico Madridiin on peräti 12 pistettä. Jo 26 päänahkaa kauden aikana kerännyt Atletico nousi kärkeen voitettuaan Real Valladolidin 2–0 aiemmin lauantai-iltana pelatussa pelissä.

Sunnuntaina Espanjassa pelaavat Granada–Huesca, Osasuna–Betis, Villarreal–Elche ja Alaves–Real Sociedad.