Häitä edeltävään vaatekriisiin löytyi ratkaisu kylpyhuoneesta – naisen niksi naurattaa: "200-prosenttista luovuutta"

Brittiläisen Take A Break -lehden vinkkipalstalla näyttävän juhla-asusteensa alkuperän paljastanut nainen hämmästyttää kekseliäisyydellään.

Katso videolta ohjeet kolmen letin kampaukseen!

Lilian Smith ei ollut löytää häihin sopivaa hattua tai fascinator-hiuskoristetta, jollaisen hän kovasti halusi asukokonaisuuttaan täydentämään.

Pahanlaatuisesta vaatekriisistä kärsinyt nainen oivalsi ratkaisun löytyvän hänen kylpyhuoneestaan täydellisen sinisen pesukukan osuessa hänen näköpiiriinsä.

– Juuri etsimäni sävyinen pesukukka antoi minulle idean. Kiinnitin sen hiuspinniin ja asetin hiuksiini. Homma hoidettu. Se sopi asuuni täydellisesti ja näytti mahtavalta, kertoo Lilian lehdessä, josta otettua kuvaa on jaettu tuhansia kertoja.

Niksipirkka uudella tasolla

Twitterissä Lilianin kekseliäisyys sai osakseen kiitosta.

"Erinomaista. Yksinkertaisesti erinomaista." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Nostan hattua Lilianille."Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Haluan tämän naisen naapurikseni. Hän voisi tulla kylään ja kertoa kaikki niksinsä."Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"200-prosenttista luovuutta."Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Bakteeripesä päässä

Suihkukukka hiusasusteena on kieltämättä luova ja edullinen ratkaisu juhla-asua täydentämään. Mutta mahtoiko Lilian muistaa, että 98 prosenttia ihotautilääkäreistä suosittelee jättämään epähygieenisen pesukukan käytön väliin?

Lähde: Twitter, The Sun, Metro UK

***

Koskettava yllätys: Pariskunta kosi toisiaan yhtä aikaa 0:47

Lue myös:

    Uusimmat